Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het verzoek tot ontheffing van milieueffectrapportageplicht voor dijkwerken langs de Schelde (linkeroever van Liefkenshoektunnel tot Deurganckdok)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het verzoek tot ontheffing van milieueffectrapportageplicht voor dijkwerken langs de Schelde (linkeroever van Liefkenshoektunnel tot Deurganckdok). / Van den Bergh, Erika (Main author); Spanoghe, Geert; Vandevoorde, Bart.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2366).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{80f874908f2c4d85b9d41cb83b784cf6,
title = "Advies betreffende het verzoek tot ontheffing van milieueffectrapportageplicht voor dijkwerken langs de Schelde (linkeroever van Liefkenshoektunnel tot Deurganckdok)",
abstract = "Waterwegen & Zeekanaal wenst, in het kader van het geactualiseerd Sigmaplan, de bestaande waterkeringen te verhogen op de linkeroever van de Schelde in Beveren, in de zone ter plaatse van het Fort Liefkenshoek. Hiervoor werd een tweede maal een verzoek tot ontheffing van de milieueffectrapportageplicht voor dit project ingediend. Dit advies beantwoordt aan de vraag van de Dienst milieueffectrapportage om de effectinschatting en -beoordeling, inclusief de passende beoordeling, aan een kritische blik te onderwerpen. Er worden eveneens opmerkingen geformuleerd bij de projectbeschrijving, de referentiesituatie en de ontwikkelingsscenario’s.",
author = "{Van den Bergh}, Erika and Geert Spanoghe and Bart Vandevoorde",
year = "2010",
month = "8",
day = "18",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2366",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het verzoek tot ontheffing van milieueffectrapportageplicht voor dijkwerken langs de Schelde (linkeroever van Liefkenshoektunnel tot Deurganckdok)

AU - Van den Bergh, Erika

AU - Spanoghe, Geert

AU - Vandevoorde, Bart

PY - 2010/8/18

Y1 - 2010/8/18

N2 - Waterwegen & Zeekanaal wenst, in het kader van het geactualiseerd Sigmaplan, de bestaande waterkeringen te verhogen op de linkeroever van de Schelde in Beveren, in de zone ter plaatse van het Fort Liefkenshoek. Hiervoor werd een tweede maal een verzoek tot ontheffing van de milieueffectrapportageplicht voor dit project ingediend. Dit advies beantwoordt aan de vraag van de Dienst milieueffectrapportage om de effectinschatting en -beoordeling, inclusief de passende beoordeling, aan een kritische blik te onderwerpen. Er worden eveneens opmerkingen geformuleerd bij de projectbeschrijving, de referentiesituatie en de ontwikkelingsscenario’s.

AB - Waterwegen & Zeekanaal wenst, in het kader van het geactualiseerd Sigmaplan, de bestaande waterkeringen te verhogen op de linkeroever van de Schelde in Beveren, in de zone ter plaatse van het Fort Liefkenshoek. Hiervoor werd een tweede maal een verzoek tot ontheffing van de milieueffectrapportageplicht voor dit project ingediend. Dit advies beantwoordt aan de vraag van de Dienst milieueffectrapportage om de effectinschatting en -beoordeling, inclusief de passende beoordeling, aan een kritische blik te onderwerpen. Er worden eveneens opmerkingen geformuleerd bij de projectbeschrijving, de referentiesituatie en de ontwikkelingsscenario’s.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het verzoek tot ontheffing van milieueffectrapportageplicht voor dijkwerken langs de Schelde (linkeroever van Liefkenshoektunnel tot Deurganckdok)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.204.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.204_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations