Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene). / Packet, Jo (Main author); Adriaens, Tim; Denys, Luc.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2367).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Packet, J, Adriaens, T & Denys, L 2010, Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2367, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Packet, J., Adriaens, T., & Denys, L. (2010). Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2367). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Packet, Jo ; Adriaens, Tim ; Denys, Luc. / Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2367).

Bibtex

@book{ae16aa4926c84f789a773b9ac1095aed,
title = "Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene)",
abstract = "De aanwezigheid van een aantal invasieve, uitheemse waterplanten in het natuurreservaat D’Heye (Bredene) leidt tot de achteruitgang van bepaalde plantensoorten, versnelde successie en achteruitgang van de habitatkwaliteit. In dit advies worden een aantal maatregelen besproken die snelle uitbreiding van deze soorten en het risico op verdere verspreiding in het gebied kunnen tegengaan. Hierbij is het aangewezen om een combinatie van maatregelen te nemen, te differenti{\"e}ren volgens locatie en voldoende aandacht te besteden aan nazorg.",
author = "Jo Packet and Tim Adriaens and Luc Denys",
year = "2010",
month = "8",
day = "10",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2367",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene)

AU - Packet, Jo

AU - Adriaens, Tim

AU - Denys, Luc

PY - 2010/8/10

Y1 - 2010/8/10

N2 - De aanwezigheid van een aantal invasieve, uitheemse waterplanten in het natuurreservaat D’Heye (Bredene) leidt tot de achteruitgang van bepaalde plantensoorten, versnelde successie en achteruitgang van de habitatkwaliteit. In dit advies worden een aantal maatregelen besproken die snelle uitbreiding van deze soorten en het risico op verdere verspreiding in het gebied kunnen tegengaan. Hierbij is het aangewezen om een combinatie van maatregelen te nemen, te differentiëren volgens locatie en voldoende aandacht te besteden aan nazorg.

AB - De aanwezigheid van een aantal invasieve, uitheemse waterplanten in het natuurreservaat D’Heye (Bredene) leidt tot de achteruitgang van bepaalde plantensoorten, versnelde successie en achteruitgang van de habitatkwaliteit. In dit advies worden een aantal maatregelen besproken die snelle uitbreiding van deze soorten en het risico op verdere verspreiding in het gebied kunnen tegengaan. Hierbij is het aangewezen om een combinatie van maatregelen te nemen, te differentiëren volgens locatie en voldoende aandacht te besteden aan nazorg.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende invasieve exotische waterplanten in het natuurreservaat D'Heye (Bredene)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations