Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden. / Casaer, Jim; Van Den Berge, Koen; Devos, Koen (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2513).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Casaer, J, Van Den Berge, K & Devos, K 2011, Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2513, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Casaer, J., Van Den Berge, K., & Devos, K. (2011). Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2513). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Casaer, Jim ; Van Den Berge, Koen ; Devos, Koen. / Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2513).

Bibtex

@book{fc6b1b5ae6ef43d58d8d3d32e9cbdd3a,
title = "Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden",
abstract = "Dit advies gaat na wanneer de weersomstandigheden zodanig streng zijn dat er sprake is van negatieve druk op de levenskwaliteit van het jachtwild, en de jacht omwille van de weidelijkheid tijdelijk best opgeschort wordt. Daarnaast wordt nagegaan of alle jachtwildsoorten lijden onder dezelfde extreme weersomstandigheden, onder welke winterse weersomstandigheden de jacht een negatief effect heeft op de wilde fauna die niet onder de jachtwetgeving valt en om welke wilde faunasoorten het dan gaat. Tot slot wordt nagegaan in welke weersomstandigheden het opsporen van het jachtwild dusdanig vergemakkelijkt wordt, dat de weidelijkheid van de jacht in het gedrang kan komen.",
author = "Jim Casaer and {Van Den Berge}, Koen and Koen Devos",
year = "2011",
month = "5",
day = "2",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2513",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden

AU - Casaer, Jim

AU - Van Den Berge, Koen

AU - Devos, Koen

PY - 2011/5/2

Y1 - 2011/5/2

N2 - Dit advies gaat na wanneer de weersomstandigheden zodanig streng zijn dat er sprake is van negatieve druk op de levenskwaliteit van het jachtwild, en de jacht omwille van de weidelijkheid tijdelijk best opgeschort wordt. Daarnaast wordt nagegaan of alle jachtwildsoorten lijden onder dezelfde extreme weersomstandigheden, onder welke winterse weersomstandigheden de jacht een negatief effect heeft op de wilde fauna die niet onder de jachtwetgeving valt en om welke wilde faunasoorten het dan gaat. Tot slot wordt nagegaan in welke weersomstandigheden het opsporen van het jachtwild dusdanig vergemakkelijkt wordt, dat de weidelijkheid van de jacht in het gedrang kan komen.

AB - Dit advies gaat na wanneer de weersomstandigheden zodanig streng zijn dat er sprake is van negatieve druk op de levenskwaliteit van het jachtwild, en de jacht omwille van de weidelijkheid tijdelijk best opgeschort wordt. Daarnaast wordt nagegaan of alle jachtwildsoorten lijden onder dezelfde extreme weersomstandigheden, onder welke winterse weersomstandigheden de jacht een negatief effect heeft op de wilde fauna die niet onder de jachtwetgeving valt en om welke wilde faunasoorten het dan gaat. Tot slot wordt nagegaan in welke weersomstandigheden het opsporen van het jachtwild dusdanig vergemakkelijkt wordt, dat de weidelijkheid van de jacht in het gedrang kan komen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende jacht bij extreme weersomstandigheden

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.33.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.33_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations