Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde. / Van Landuyt, Wouter (Main author); Courtens, Wouter; Hoffmann, Maurice.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2249).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W, Courtens, W & Hoffmann, M 2010, Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2249, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W., Courtens, W., & Hoffmann, M. (2010). Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2249). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter ; Courtens, Wouter ; Hoffmann, Maurice. / Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2249).

Bibtex

@book{e70d1c171fb944a9b8af80c89115e69c,
title = "Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde",
abstract = "De aanleiding van dit advies is een schadeclaim aan de Vlaamse Overheid. De aanklager haalt woekering van strandmelde aan als oorzaak van een verminderde productieopbrengst, waarbij deze plantensoort door kleine rietganzen vanuit het Zwin zou zijn aangevoerd. Op basis van o.a. de ecologie en verspreiding van strandmelde in Vlaanderen, de verbreidingscapaciteit van strandmelde en andere melde- en ganzenvoetsoorten en het foerageergedrag van kleine rietganzen in de Oostkustpolders, wordt onderzocht of de hypothese van de aanklager gegrond is. Hierbij wordt tevens nagegaan of verwarring met verwante plantensoorten of verbreiding door andere ganzensoorten mogelijk is.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter and Wouter Courtens and Maurice Hoffmann",
year = "2010",
month = "3",
day = "31",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2249",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde

AU - Van Landuyt, Wouter

AU - Courtens, Wouter

AU - Hoffmann, Maurice

PY - 2010/3/31

Y1 - 2010/3/31

N2 - De aanleiding van dit advies is een schadeclaim aan de Vlaamse Overheid. De aanklager haalt woekering van strandmelde aan als oorzaak van een verminderde productieopbrengst, waarbij deze plantensoort door kleine rietganzen vanuit het Zwin zou zijn aangevoerd. Op basis van o.a. de ecologie en verspreiding van strandmelde in Vlaanderen, de verbreidingscapaciteit van strandmelde en andere melde- en ganzenvoetsoorten en het foerageergedrag van kleine rietganzen in de Oostkustpolders, wordt onderzocht of de hypothese van de aanklager gegrond is. Hierbij wordt tevens nagegaan of verwarring met verwante plantensoorten of verbreiding door andere ganzensoorten mogelijk is.

AB - De aanleiding van dit advies is een schadeclaim aan de Vlaamse Overheid. De aanklager haalt woekering van strandmelde aan als oorzaak van een verminderde productieopbrengst, waarbij deze plantensoort door kleine rietganzen vanuit het Zwin zou zijn aangevoerd. Op basis van o.a. de ecologie en verspreiding van strandmelde in Vlaanderen, de verbreidingscapaciteit van strandmelde en andere melde- en ganzenvoetsoorten en het foerageergedrag van kleine rietganzen in de Oostkustpolders, wordt onderzocht of de hypothese van de aanklager gegrond is. Hierbij wordt tevens nagegaan of verwarring met verwante plantensoorten of verbreiding door andere ganzensoorten mogelijk is.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende opbrengstderving bij de oogst van ui, veroorzaakt door de aanwezigheid van strandmelde

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.88.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.88_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations