Vlaanderen.be

Research output

Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle. / Packet, Jo (Main author); Denys, Luc; Leyssen, An.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3799).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Packet, J, Denys, L & Leyssen, A 2019, Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3799, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Packet, J., Denys, L., & Leyssen, A. (2019). Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3799). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Packet, Jo ; Denys, Luc ; Leyssen, An. / Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3799).

Bibtex

@book{c62f15c1ffef40d7822127ecabd0a967,
title = "Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle",
abstract = "In Schelle liggen twee voormalige kleiputten die zich spontaan ontwikkeld hebben na stopzetting van de ontginning. De eigenaar heeft de intentie om in beide putten een deponie te realiseren. Het Agentschap voor Natuur en Bos wil voorwaarden opleggen om de waterkwaliteit te garanderen en voldoende kwalitatief leefgebied voor rugstreeppad en bepaalde vogelsoorten te ontwikkelen. De doelhabitats zijn open diep water, met in de oeverzones rietvegetaties, wilgenstruweel en open pioniervegetaties i.f.v. rugstreeppad. We geven advies over de te behouden waterdiepte, wateroppervlakte, vorm van het waterlichaam, de afwerkingslaag en waterbodem i.f.v. de doelsoorten, doelhabitats en waterkwaliteit. Hiertoe worden eerst de huidige situatie en de kenmerken en potenties van diepe plassen beschreven.",
author = "Jo Packet and Luc Denys and An Leyssen",
year = "2019",
month = "8",
day = "14",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3799",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle

AU - Packet, Jo

AU - Denys, Luc

AU - Leyssen, An

PY - 2019/8/14

Y1 - 2019/8/14

N2 - In Schelle liggen twee voormalige kleiputten die zich spontaan ontwikkeld hebben na stopzetting van de ontginning. De eigenaar heeft de intentie om in beide putten een deponie te realiseren. Het Agentschap voor Natuur en Bos wil voorwaarden opleggen om de waterkwaliteit te garanderen en voldoende kwalitatief leefgebied voor rugstreeppad en bepaalde vogelsoorten te ontwikkelen. De doelhabitats zijn open diep water, met in de oeverzones rietvegetaties, wilgenstruweel en open pioniervegetaties i.f.v. rugstreeppad. We geven advies over de te behouden waterdiepte, wateroppervlakte, vorm van het waterlichaam, de afwerkingslaag en waterbodem i.f.v. de doelsoorten, doelhabitats en waterkwaliteit. Hiertoe worden eerst de huidige situatie en de kenmerken en potenties van diepe plassen beschreven.

AB - In Schelle liggen twee voormalige kleiputten die zich spontaan ontwikkeld hebben na stopzetting van de ontginning. De eigenaar heeft de intentie om in beide putten een deponie te realiseren. Het Agentschap voor Natuur en Bos wil voorwaarden opleggen om de waterkwaliteit te garanderen en voldoende kwalitatief leefgebied voor rugstreeppad en bepaalde vogelsoorten te ontwikkelen. De doelhabitats zijn open diep water, met in de oeverzones rietvegetaties, wilgenstruweel en open pioniervegetaties i.f.v. rugstreeppad. We geven advies over de te behouden waterdiepte, wateroppervlakte, vorm van het waterlichaam, de afwerkingslaag en waterbodem i.f.v. de doelsoorten, doelhabitats en waterkwaliteit. Hiertoe worden eerst de huidige situatie en de kenmerken en potenties van diepe plassen beschreven.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies bij de realisatie van een deponie in twee voormalige kleiputten te Schelle

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations