Vlaanderen.be

Research output

Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3492).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2016, Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3492, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2016). Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3492). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3492).

Bibtex

@book{5e86015ce6b747358f1ed1de98456a4a,
title = "Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden",
abstract = "Langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden is een grootschalig windturbinepark gepland. In het kader van het project-MER zijn broedvogel- en vleermuistellingen uitgevoerd. In dit advies gaat het INBO na of de in de conceptnota van het project-MER gemaakte effectbeoordelingen correct en volledig zijn. Daarnaast bekijken we ook of de voorziene milderende maatregelen om betekenisvolle negatieve effecten op vleermuizen en (akker)vogels te vermijden, volstaan en of monitoring na de inwerkingstelling van de turbines wenselijk is.",
author = "Joris Everaert",
year = "2016",
month = "10",
day = "17",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3492",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden

AU - Everaert, Joris

PY - 2016/10/17

Y1 - 2016/10/17

N2 - Langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden is een grootschalig windturbinepark gepland. In het kader van het project-MER zijn broedvogel- en vleermuistellingen uitgevoerd. In dit advies gaat het INBO na of de in de conceptnota van het project-MER gemaakte effectbeoordelingen correct en volledig zijn. Daarnaast bekijken we ook of de voorziene milderende maatregelen om betekenisvolle negatieve effecten op vleermuizen en (akker)vogels te vermijden, volstaan en of monitoring na de inwerkingstelling van de turbines wenselijk is.

AB - Langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden is een grootschalig windturbinepark gepland. In het kader van het project-MER zijn broedvogel- en vleermuistellingen uitgevoerd. In dit advies gaat het INBO na of de in de conceptnota van het project-MER gemaakte effectbeoordelingen correct en volledig zijn. Daarnaast bekijken we ook of de voorziene milderende maatregelen om betekenisvolle negatieve effecten op vleermuizen en (akker)vogels te vermijden, volstaan en of monitoring na de inwerkingstelling van de turbines wenselijk is.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies bij een natuurstudie over een windturbineproject langs de E40 tussen Oud-Heverlee en Hoegaarden

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3492

    Final published version, 78.1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations