Vlaanderen.be

Research output

Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen. / Mergeay, Joachim (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3139).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Mergeay, J 2014, Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3139, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Mergeay, J. (2014). Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3139). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Mergeay, Joachim. / Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3139).

Bibtex

@book{90b9a303869443f6b69328bd5c71d235,
title = "Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen",
abstract = "In uitvoering van het Soortenbesluit wordt een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad ontworpen. Een te lage genetische diversiteit binnen de bestaande populaties vormt mogelijk een knelpunt voor het bereiken van een gunstige staat van instandhouding van deze soort. De Vlaamse overheid wil meer inzicht verwerven in hoeverre de Vlaamse populaties aan genetische verarming lijden. Dit advies geeft uitleg bij de stelling dat de populaties van knoflookpad quasi zeker sterk genetisch verarmd zijn en bespreekt de analysemethoden om de genetische diversiteit te bepalen. Tevens wordt bekeken of een kweek- en uitzetprogramma een oplossing kan zijn om de resterende populaties genetisch te versterken, wat hiervan de voor- en nadelen zijn en",
author = "Joachim Mergeay",
year = "2014",
month = "5",
day = "26",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3139",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen

AU - Mergeay, Joachim

PY - 2014/5/26

Y1 - 2014/5/26

N2 - In uitvoering van het Soortenbesluit wordt een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad ontworpen. Een te lage genetische diversiteit binnen de bestaande populaties vormt mogelijk een knelpunt voor het bereiken van een gunstige staat van instandhouding van deze soort. De Vlaamse overheid wil meer inzicht verwerven in hoeverre de Vlaamse populaties aan genetische verarming lijden. Dit advies geeft uitleg bij de stelling dat de populaties van knoflookpad quasi zeker sterk genetisch verarmd zijn en bespreekt de analysemethoden om de genetische diversiteit te bepalen. Tevens wordt bekeken of een kweek- en uitzetprogramma een oplossing kan zijn om de resterende populaties genetisch te versterken, wat hiervan de voor- en nadelen zijn en

AB - In uitvoering van het Soortenbesluit wordt een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad ontworpen. Een te lage genetische diversiteit binnen de bestaande populaties vormt mogelijk een knelpunt voor het bereiken van een gunstige staat van instandhouding van deze soort. De Vlaamse overheid wil meer inzicht verwerven in hoeverre de Vlaamse populaties aan genetische verarming lijden. Dit advies geeft uitleg bij de stelling dat de populaties van knoflookpad quasi zeker sterk genetisch verarmd zijn en bespreekt de analysemethoden om de genetische diversiteit te bepalen. Tevens wordt bekeken of een kweek- en uitzetprogramma een oplossing kan zijn om de resterende populaties genetisch te versterken, wat hiervan de voor- en nadelen zijn en

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies i.h.k.v. de opmaak van een soortenbeschermingsprogramma voor de knoflookpad in Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3139.pdf

    1 KB, PDF-document

  • INBO.A.3139_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF-document

Relations
View graph of relations