Vlaanderen.be

Research output

Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek. / Van Landuyt, Wouter (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3770).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W 2019, Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3770, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W. (2019). Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3770). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter. / Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3770).

Bibtex

@book{dd11a1dbcd834fbb86e8504bcb7ac2d5,
title = "Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek",
abstract = "In het actieprogramma van het project Gestroomlijnd Landschap Molenbeek-Serskampse beek zijn een reeks van soortenbeschermingsacties opgenomen. Een van de doelsoorten betreft de bosgeelster die slechts hier en daar in het projectgebied voorkomt. Aangezien dit een uiterst zeldzame soort is in Vlaanderen wil de provincie Oost-Vlaanderen graag weten hoe de populaties langs de Molenbeekvallei kunnen uitbreiden. In het advies schetsen we de (regionale) verspreiding, en ecologie van de soort en de lokale bedreigingen. Tenslotte formuleren we enkele aanbevelingen voor de bescherming en het herstel van de lokale populaties.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter",
year = "2019",
month = "5",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3770",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek

AU - Van Landuyt, Wouter

PY - 2019/5/29

Y1 - 2019/5/29

N2 - In het actieprogramma van het project Gestroomlijnd Landschap Molenbeek-Serskampse beek zijn een reeks van soortenbeschermingsacties opgenomen. Een van de doelsoorten betreft de bosgeelster die slechts hier en daar in het projectgebied voorkomt. Aangezien dit een uiterst zeldzame soort is in Vlaanderen wil de provincie Oost-Vlaanderen graag weten hoe de populaties langs de Molenbeekvallei kunnen uitbreiden. In het advies schetsen we de (regionale) verspreiding, en ecologie van de soort en de lokale bedreigingen. Tenslotte formuleren we enkele aanbevelingen voor de bescherming en het herstel van de lokale populaties.

AB - In het actieprogramma van het project Gestroomlijnd Landschap Molenbeek-Serskampse beek zijn een reeks van soortenbeschermingsacties opgenomen. Een van de doelsoorten betreft de bosgeelster die slechts hier en daar in het projectgebied voorkomt. Aangezien dit een uiterst zeldzame soort is in Vlaanderen wil de provincie Oost-Vlaanderen graag weten hoe de populaties langs de Molenbeekvallei kunnen uitbreiden. In het advies schetsen we de (regionale) verspreiding, en ecologie van de soort en de lokale bedreigingen. Tenslotte formuleren we enkele aanbevelingen voor de bescherming en het herstel van de lokale populaties.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over bosgeelster in het gestroomlijnd landschap Molenbeek -Serskampse beek

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations