Vlaanderen.be

Research output

Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen. / Lommaert, Leon (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3201).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Lommaert, L 2014, Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3201, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Lommaert, L. (2014). Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3201). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Lommaert, Leon. / Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3201).

Bibtex

@book{65622e509a1c4a39950646336d4970c6,
title = "Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen",
abstract = "In 2000 deed het Instituut voor Natuurbehoud een voorstel om het gebied Keiheuvel op te nemen als Habitatrichtlijngebied. Na vaststelling van de instandhoudingsdoelen in 2014, werd een procedure gestart bij de Raad van State tegen deze besluiten. In de procedure worden argumenten aangehaald die betrekking hebben op de afbakening van het gebied Keiheuvel. In dit advies wordt aangegeven om welke wetenschappelijke reden het gebied voorgesteld werd als Speciale Beschermingszone.",
author = "Leon Lommaert",
year = "2014",
month = "10",
day = "31",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3201",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen

AU - Lommaert, Leon

PY - 2014/10/31

Y1 - 2014/10/31

N2 - In 2000 deed het Instituut voor Natuurbehoud een voorstel om het gebied Keiheuvel op te nemen als Habitatrichtlijngebied. Na vaststelling van de instandhoudingsdoelen in 2014, werd een procedure gestart bij de Raad van State tegen deze besluiten. In de procedure worden argumenten aangehaald die betrekking hebben op de afbakening van het gebied Keiheuvel. In dit advies wordt aangegeven om welke wetenschappelijke reden het gebied voorgesteld werd als Speciale Beschermingszone.

AB - In 2000 deed het Instituut voor Natuurbehoud een voorstel om het gebied Keiheuvel op te nemen als Habitatrichtlijngebied. Na vaststelling van de instandhoudingsdoelen in 2014, werd een procedure gestart bij de Raad van State tegen deze besluiten. In de procedure worden argumenten aangehaald die betrekking hebben op de afbakening van het gebied Keiheuvel. In dit advies wordt aangegeven om welke wetenschappelijke reden het gebied voorgesteld werd als Speciale Beschermingszone.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de aanduiding als Speciale Beschermingszone van het gebied ‘Keiheuvel’ in Balen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3201.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3201_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations