Vlaanderen.be

Research output

Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3505).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2016, Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3505, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2016). Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3505). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3505).

Bibtex

@book{aa545a267a664af6b041db80deef1313,
title = "Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen",
abstract = "Uit buitenlandse literatuur blijkt dat o.a. mopsvleermuis en meervleermuis mogelijke risicosoorten zijn voor aanvaring met windturbines. In dit advies gaat het INBO na of deze soorten in Vlaanderen ook een groter aanvaringsrisico vertonen. We gaan ook na of de vleermuissoorten die typisch in relatief grote aantallen in forten, bunkers, ijskelders, mergelgroeves enz. overwinteren, op die locaties op rotorhoogte vliegen en zo risico lopen op aanvaring met windturbines.",
author = "Joris Everaert",
year = "2016",
month = "11",
day = "14",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3505",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen

AU - Everaert, Joris

PY - 2016/11/14

Y1 - 2016/11/14

N2 - Uit buitenlandse literatuur blijkt dat o.a. mopsvleermuis en meervleermuis mogelijke risicosoorten zijn voor aanvaring met windturbines. In dit advies gaat het INBO na of deze soorten in Vlaanderen ook een groter aanvaringsrisico vertonen. We gaan ook na of de vleermuissoorten die typisch in relatief grote aantallen in forten, bunkers, ijskelders, mergelgroeves enz. overwinteren, op die locaties op rotorhoogte vliegen en zo risico lopen op aanvaring met windturbines.

AB - Uit buitenlandse literatuur blijkt dat o.a. mopsvleermuis en meervleermuis mogelijke risicosoorten zijn voor aanvaring met windturbines. In dit advies gaat het INBO na of deze soorten in Vlaanderen ook een groter aanvaringsrisico vertonen. We gaan ook na of de vleermuissoorten die typisch in relatief grote aantallen in forten, bunkers, ijskelders, mergelgroeves enz. overwinteren, op die locaties op rotorhoogte vliegen en zo risico lopen op aanvaring met windturbines.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de aanvaringsrisico’s voor verschillende vleermuissoorten bij windturbines in Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3505

    Final published version, 106 KB, PDF document

Relations
View graph of relations