Vlaanderen.be

Research output

Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie. / Neirynck, Johan (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3286).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Neirynck, J 2015, Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3286, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Neirynck, J. (2015). Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3286). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Neirynck, Johan. / Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3286).

Bibtex

@book{e958f178c0764b45b23b4aafb890f165,
title = "Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie",
abstract = "Voor alle vergunningsplichtige activiteiten, plannen en programma’s die, afzonderlijk of in combinatie, een betekenisvolle aantasting kunnen veroorzaken van de natuurlijke kenmerken van een speciale beschermingszone, moet een passende beoordeling gemaakt worden. Voor het bepalen van die potenti{\"e}le impact zijn praktische wegwijzers opgesteld. In de praktische wegwijzers ‘eutrofi{\"e}ring via lucht’ en ‘verzuring’ worden voor verschillende landgebruiktypes (gras, loofbos, naaldbos, heide en bebouwing) depositiesnelheden vermeld voor de polluenten SO2, NO2 en NH3. In dit advies wordt nagegaan of de depositiesnelheden die in beide praktische wegwijzers vermeld worden, toegewezen kunnen worden aan Natura2000 habitattypen.",
author = "Johan Neirynck",
year = "2015",
month = "5",
day = "18",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3286",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie

AU - Neirynck, Johan

PY - 2015/5/18

Y1 - 2015/5/18

N2 - Voor alle vergunningsplichtige activiteiten, plannen en programma’s die, afzonderlijk of in combinatie, een betekenisvolle aantasting kunnen veroorzaken van de natuurlijke kenmerken van een speciale beschermingszone, moet een passende beoordeling gemaakt worden. Voor het bepalen van die potentiële impact zijn praktische wegwijzers opgesteld. In de praktische wegwijzers ‘eutrofiëring via lucht’ en ‘verzuring’ worden voor verschillende landgebruiktypes (gras, loofbos, naaldbos, heide en bebouwing) depositiesnelheden vermeld voor de polluenten SO2, NO2 en NH3. In dit advies wordt nagegaan of de depositiesnelheden die in beide praktische wegwijzers vermeld worden, toegewezen kunnen worden aan Natura2000 habitattypen.

AB - Voor alle vergunningsplichtige activiteiten, plannen en programma’s die, afzonderlijk of in combinatie, een betekenisvolle aantasting kunnen veroorzaken van de natuurlijke kenmerken van een speciale beschermingszone, moet een passende beoordeling gemaakt worden. Voor het bepalen van die potentiële impact zijn praktische wegwijzers opgesteld. In de praktische wegwijzers ‘eutrofiëring via lucht’ en ‘verzuring’ worden voor verschillende landgebruiktypes (gras, loofbos, naaldbos, heide en bebouwing) depositiesnelheden vermeld voor de polluenten SO2, NO2 en NH3. In dit advies wordt nagegaan of de depositiesnelheden die in beide praktische wegwijzers vermeld worden, toegewezen kunnen worden aan Natura2000 habitattypen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de depositiesnelheid van vermestende/verzurende depositie

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3286.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3286_begeleidende%20brief.pdf

    0 bytes, PDF document

Relations
View graph of relations