Vlaanderen.be

Research output

Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen. / Vandekerkhove, Kris (Main author); De Keersmaeker, Luc; Meiresonne, Linda; Thomaes, Arno.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3392).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vandekerkhove, K, De Keersmaeker, L, Meiresonne, L & Thomaes, A 2016, Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3392, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vandekerkhove, K., De Keersmaeker, L., Meiresonne, L., & Thomaes, A. (2016). Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3392). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vandekerkhove, Kris ; De Keersmaeker, Luc ; Meiresonne, Linda ; Thomaes, Arno. / Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3392).

Bibtex

@book{e35222f076384f578653b3e064506778,
title = "Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen",
abstract = "Het INBO beschikt over een collectie klonen van grauwe abeel verzameld in Vlaanderen. In dit advies geven we aan wanneer bosplantsoen afkomstig uit die collectie op de markt verwacht kan worden. We onderzoeken ook de ecologische waarde van grauwe abeel als hoofdboomsoort en als bosrandsoort in bossen in Vlaanderen. We gaan ook na wat de waarde is bij eerste bebossingen en in Speciale Beschermingszones.",
author = "Kris Vandekerkhove and {De Keersmaeker}, Luc and Linda Meiresonne and Arno Thomaes",
year = "2016",
month = "2",
day = "4",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3392",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen

AU - Vandekerkhove, Kris

AU - De Keersmaeker, Luc

AU - Meiresonne, Linda

AU - Thomaes, Arno

PY - 2016/2/4

Y1 - 2016/2/4

N2 - Het INBO beschikt over een collectie klonen van grauwe abeel verzameld in Vlaanderen. In dit advies geven we aan wanneer bosplantsoen afkomstig uit die collectie op de markt verwacht kan worden. We onderzoeken ook de ecologische waarde van grauwe abeel als hoofdboomsoort en als bosrandsoort in bossen in Vlaanderen. We gaan ook na wat de waarde is bij eerste bebossingen en in Speciale Beschermingszones.

AB - Het INBO beschikt over een collectie klonen van grauwe abeel verzameld in Vlaanderen. In dit advies geven we aan wanneer bosplantsoen afkomstig uit die collectie op de markt verwacht kan worden. We onderzoeken ook de ecologische waarde van grauwe abeel als hoofdboomsoort en als bosrandsoort in bossen in Vlaanderen. We gaan ook na wat de waarde is bij eerste bebossingen en in Speciale Beschermingszones.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de ecologische waarde van grauwe abeel en de beschikbaarheid van bosplantsoen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations