Vlaanderen.be

Research output

Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart. / Everaert, Joris (Main author); Stuyck, Jan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3452).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J & Stuyck, J 2016, Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3452, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J., & Stuyck, J. (2016). Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3452). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris ; Stuyck, Jan. / Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3452).

Bibtex

@book{fcf52d3e956d42b8a7458f104b09f23b,
title = "Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart",
abstract = "Bij het opstellen van een convenant voor het regelen van kano- en kajakvaart op de Dijle stroomopwaarts Leuven, is een natuurtoets gemaakt. Daarin is onder meer onderzocht wat de impact van deze activiteit kan zijn op het voorkomen van de Natura 2000-soorten ijsvogel en bever. Dit advies geeft aan of de aangehaalde literatuurbronnen volledig en voldoende kwaliteitsvol zijn om de impact correct in te schatten. Verder wordt beoordeeld of de mogelijke effecten voldoende in kaart gebracht zijn en of de milderende maatregelen volstaan om betekenisvolle effecten te vermijden.",
author = "Joris Everaert and Jan Stuyck",
year = "2016",
month = "6",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3452",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart

AU - Everaert, Joris

AU - Stuyck, Jan

PY - 2016/6/28

Y1 - 2016/6/28

N2 - Bij het opstellen van een convenant voor het regelen van kano- en kajakvaart op de Dijle stroomopwaarts Leuven, is een natuurtoets gemaakt. Daarin is onder meer onderzocht wat de impact van deze activiteit kan zijn op het voorkomen van de Natura 2000-soorten ijsvogel en bever. Dit advies geeft aan of de aangehaalde literatuurbronnen volledig en voldoende kwaliteitsvol zijn om de impact correct in te schatten. Verder wordt beoordeeld of de mogelijke effecten voldoende in kaart gebracht zijn en of de milderende maatregelen volstaan om betekenisvolle effecten te vermijden.

AB - Bij het opstellen van een convenant voor het regelen van kano- en kajakvaart op de Dijle stroomopwaarts Leuven, is een natuurtoets gemaakt. Daarin is onder meer onderzocht wat de impact van deze activiteit kan zijn op het voorkomen van de Natura 2000-soorten ijsvogel en bever. Dit advies geeft aan of de aangehaalde literatuurbronnen volledig en voldoende kwaliteitsvol zijn om de impact correct in te schatten. Verder wordt beoordeeld of de mogelijke effecten voldoende in kaart gebracht zijn en of de milderende maatregelen volstaan om betekenisvolle effecten te vermijden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de gevoeligheid van ijsvogel en bever voor verstoring door kano- en kajakvaart

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3452

    Final published version, 148 KB, PDF document

Relations
View graph of relations