Vlaanderen.be

Research output

Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek. / Mergeay, Joachim (Main author); Cox, Karen; Speybroeck, Jeroen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3437).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Mergeay, J, Cox, K & Speybroeck, J 2016, Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3437, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Mergeay, J., Cox, K., & Speybroeck, J. (2016). Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3437). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Mergeay, Joachim ; Cox, Karen ; Speybroeck, Jeroen. / Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3437).

Bibtex

@book{1c3b49cd13824904a22f2d7b246c6c90,
title = "Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek",
abstract = "Het herstel van leefgebied voor rugstreeppad maakt deel uit van het LIFE+09 Natuurproject in de Zwinstreek. De herstelwerken zijn op terrein uitgevoerd in 2010-2011, maar de soort blijft vooralsnog afwezig bij gebrek aan spontane herkolonisatiekansen. Beschikbare gegevens geven eveneens aan dat de soort niet meer in de regio voorkomt. Een herintroductie met het oog op het ontwikkelen van een duurzame populatie werd aangeduid als een wenselijke en realistische actie. Bij de uitvoering stellen zich een aantal sterk praktijkgerichte vragen. In dit advies gaat INBO in op een aantal sterk praktijkgerichte vragen inzake de herkomst van de dieren, het introductiemilieu, de bronpopulatie en de opvolging.",
author = "Joachim Mergeay and Karen Cox and Jeroen Speybroeck",
year = "2016",
month = "6",
day = "7",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3437",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek

AU - Mergeay, Joachim

AU - Cox, Karen

AU - Speybroeck, Jeroen

PY - 2016/6/7

Y1 - 2016/6/7

N2 - Het herstel van leefgebied voor rugstreeppad maakt deel uit van het LIFE+09 Natuurproject in de Zwinstreek. De herstelwerken zijn op terrein uitgevoerd in 2010-2011, maar de soort blijft vooralsnog afwezig bij gebrek aan spontane herkolonisatiekansen. Beschikbare gegevens geven eveneens aan dat de soort niet meer in de regio voorkomt. Een herintroductie met het oog op het ontwikkelen van een duurzame populatie werd aangeduid als een wenselijke en realistische actie. Bij de uitvoering stellen zich een aantal sterk praktijkgerichte vragen. In dit advies gaat INBO in op een aantal sterk praktijkgerichte vragen inzake de herkomst van de dieren, het introductiemilieu, de bronpopulatie en de opvolging.

AB - Het herstel van leefgebied voor rugstreeppad maakt deel uit van het LIFE+09 Natuurproject in de Zwinstreek. De herstelwerken zijn op terrein uitgevoerd in 2010-2011, maar de soort blijft vooralsnog afwezig bij gebrek aan spontane herkolonisatiekansen. Beschikbare gegevens geven eveneens aan dat de soort niet meer in de regio voorkomt. Een herintroductie met het oog op het ontwikkelen van een duurzame populatie werd aangeduid als een wenselijke en realistische actie. Bij de uitvoering stellen zich een aantal sterk praktijkgerichte vragen. In dit advies gaat INBO in op een aantal sterk praktijkgerichte vragen inzake de herkomst van de dieren, het introductiemilieu, de bronpopulatie en de opvolging.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de herintroductie van rugstreeppad in de Zwinstreek

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations