Vlaanderen.be

Research output

Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde). / Lettens, Suzanna (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3435).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Lettens, S 2014, Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3435, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Lettens, S. (2014). Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3435). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Lettens, Suzanna. / Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3435).

Bibtex

@book{e017587f3abd41ff962686580a0dcc0d,
title = "Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde)",
abstract = "Voor een terrein gelegen in Oudenaarde tussen de Galgestraat nr. 157 (terrein van de voormalige NV Santens) en de Schelde moet een bodemonderzoek uitgevoerd worden voor de OVAM in verband met (mogelijk) aangebracht baggerslib uit de Schelde.In dit advies wordt aangegeven welke informatie uit de DredGisdatabank beschibaar is over deze gronden en of het INBO over nog bijkomende informatie beschikt.",
author = "Suzanna Lettens",
year = "2014",
month = "4",
day = "18",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3435",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde)

AU - Lettens, Suzanna

PY - 2014/4/18

Y1 - 2014/4/18

N2 - Voor een terrein gelegen in Oudenaarde tussen de Galgestraat nr. 157 (terrein van de voormalige NV Santens) en de Schelde moet een bodemonderzoek uitgevoerd worden voor de OVAM in verband met (mogelijk) aangebracht baggerslib uit de Schelde.In dit advies wordt aangegeven welke informatie uit de DredGisdatabank beschibaar is over deze gronden en of het INBO over nog bijkomende informatie beschikt.

AB - Voor een terrein gelegen in Oudenaarde tussen de Galgestraat nr. 157 (terrein van de voormalige NV Santens) en de Schelde moet een bodemonderzoek uitgevoerd worden voor de OVAM in verband met (mogelijk) aangebracht baggerslib uit de Schelde.In dit advies wordt aangegeven welke informatie uit de DredGisdatabank beschibaar is over deze gronden en of het INBO over nog bijkomende informatie beschikt.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de historiek en bodemkwaliteit van een baggergrond tussen de Galgestraat en de Bovenschelde (Oudenaarde)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations