Vlaanderen.be

Research output

Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten. / Baert, Kristof (Main author); Adriaens, Tim; Casaer, Jim; Van Den Berge, Koen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3609).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Baert, K, Adriaens, T, Casaer, J & Van Den Berge, K 2017, Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3609, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Baert, K., Adriaens, T., Casaer, J., & Van Den Berge, K. (2017). Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3609). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Baert, Kristof ; Adriaens, Tim ; Casaer, Jim ; Van Den Berge, Koen. / Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3609).

Bibtex

@book{bfe3ec70469a47dd803e182d4a035ffa,
title = "Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten",
abstract = "In 2016 werd de studie ‘Katten in de Nederlandse natuur’ gepubliceerd. Naar aanleiding daarvan is er bij verschillende partijen in de Minaraad interesse om het thema ‘verwilderde katten’ verder te bespreken. Op vraag van de Minaraad ging het INBO na welke wetenschappelijke studies er bestaan over de impact van predatie door katten, de wenselijkheid van bijkomende beheersmaatregelen en mogelijke beheerstrategie{\"e}n en –maatregelen.",
author = "Kristof Baert and Tim Adriaens and Jim Casaer and {Van Den Berge}, Koen",
year = "2017",
month = "8",
day = "30",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3609",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten

AU - Baert, Kristof

AU - Adriaens, Tim

AU - Casaer, Jim

AU - Van Den Berge, Koen

PY - 2017/8/30

Y1 - 2017/8/30

N2 - In 2016 werd de studie ‘Katten in de Nederlandse natuur’ gepubliceerd. Naar aanleiding daarvan is er bij verschillende partijen in de Minaraad interesse om het thema ‘verwilderde katten’ verder te bespreken. Op vraag van de Minaraad ging het INBO na welke wetenschappelijke studies er bestaan over de impact van predatie door katten, de wenselijkheid van bijkomende beheersmaatregelen en mogelijke beheerstrategieën en –maatregelen.

AB - In 2016 werd de studie ‘Katten in de Nederlandse natuur’ gepubliceerd. Naar aanleiding daarvan is er bij verschillende partijen in de Minaraad interesse om het thema ‘verwilderde katten’ verder te bespreken. Op vraag van de Minaraad ging het INBO na welke wetenschappelijke studies er bestaan over de impact van predatie door katten, de wenselijkheid van bijkomende beheersmaatregelen en mogelijke beheerstrategieën en –maatregelen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de impact en het beheer van verwilderde katten

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3609

    Final published version, 125 KB, PDF document

Relations
View graph of relations