Vlaanderen.be

Research output

Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever. / Casaer, Jim (Main author); Huysentruyt, Frank; Scheppers, Thomas.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3680).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Casaer, J, Huysentruyt, F & Scheppers, T 2018, Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3680, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Casaer, J., Huysentruyt, F., & Scheppers, T. (2018). Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3680). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Casaer, Jim ; Huysentruyt, Frank ; Scheppers, Thomas. / Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3680).

Bibtex

@book{f136eee2fa264deab8fa91c41329faef,
title = "Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever",
abstract = "In de ruilverkaveling Molenbeersel (Kinrooi) komt nog een vrij hoge dichtheid aan geelgorzen voor. Om deze soort te ondersteunen, voorziet de ruilverkaveling in de aanleg van verspreide wildakkers nabij houtkanten. In dit advies gaat het INBO na wat de impact is van deze wildakkers op schade door everzwijnen. Daarnaast wordt nagegaan of schade door bever kan toenemen door de aanleg van een buffer langs een waterloop.",
author = "Jim Casaer and Frank Huysentruyt and Thomas Scheppers",
year = "2018",
month = "8",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3680",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever

AU - Casaer, Jim

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Scheppers, Thomas

PY - 2018/8/1

Y1 - 2018/8/1

N2 - In de ruilverkaveling Molenbeersel (Kinrooi) komt nog een vrij hoge dichtheid aan geelgorzen voor. Om deze soort te ondersteunen, voorziet de ruilverkaveling in de aanleg van verspreide wildakkers nabij houtkanten. In dit advies gaat het INBO na wat de impact is van deze wildakkers op schade door everzwijnen. Daarnaast wordt nagegaan of schade door bever kan toenemen door de aanleg van een buffer langs een waterloop.

AB - In de ruilverkaveling Molenbeersel (Kinrooi) komt nog een vrij hoge dichtheid aan geelgorzen voor. Om deze soort te ondersteunen, voorziet de ruilverkaveling in de aanleg van verspreide wildakkers nabij houtkanten. In dit advies gaat het INBO na wat de impact is van deze wildakkers op schade door everzwijnen. Daarnaast wordt nagegaan of schade door bever kan toenemen door de aanleg van een buffer langs een waterloop.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de impact van wildakkers op schade door everzwijn en bever

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations