Vlaanderen.be

Research output

Advies over de introductieroutes van invasieve exoten

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de introductieroutes van invasieve exoten. / Adriaens, Tim (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3408).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Adriaens, T 2016, Advies over de introductieroutes van invasieve exoten. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3408, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Adriaens, T. (2016). Advies over de introductieroutes van invasieve exoten. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3408). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Adriaens, Tim. / Advies over de introductieroutes van invasieve exoten. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3408).

Bibtex

@book{44cfcc8366274b92b1e8e99e514173bc,
title = "Advies over de introductieroutes van invasieve exoten",
abstract = "De Europese verordening invasieve exoten verplicht de lidstaten om na te gaan op welke wijze invasieve uitheemse soorten op hun grondgebied terechtkomen en er zich verspreiden. In dit advies onderzoekt het INBO de voor Vlaanderen relevante introductieroutes. We gaan ook na welke daarvan de belangrijkste zijn en prioritair maatregelen vereisen. Tot slot bekijken we ook welke informatie nodig is om een meer diepgaande analyse te kunnen uitvoeren.",
author = "Tim Adriaens",
year = "2016",
month = "4",
day = "11",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3408",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de introductieroutes van invasieve exoten

AU - Adriaens, Tim

PY - 2016/4/11

Y1 - 2016/4/11

N2 - De Europese verordening invasieve exoten verplicht de lidstaten om na te gaan op welke wijze invasieve uitheemse soorten op hun grondgebied terechtkomen en er zich verspreiden. In dit advies onderzoekt het INBO de voor Vlaanderen relevante introductieroutes. We gaan ook na welke daarvan de belangrijkste zijn en prioritair maatregelen vereisen. Tot slot bekijken we ook welke informatie nodig is om een meer diepgaande analyse te kunnen uitvoeren.

AB - De Europese verordening invasieve exoten verplicht de lidstaten om na te gaan op welke wijze invasieve uitheemse soorten op hun grondgebied terechtkomen en er zich verspreiden. In dit advies onderzoekt het INBO de voor Vlaanderen relevante introductieroutes. We gaan ook na welke daarvan de belangrijkste zijn en prioritair maatregelen vereisen. Tot slot bekijken we ook welke informatie nodig is om een meer diepgaande analyse te kunnen uitvoeren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de introductieroutes van invasieve exoten

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations