Vlaanderen.be

Research output

Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. / Van Thuyne, Gerlinde (Main author); Belpaire, Claude.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3366).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Thuyne, G & Belpaire, C 2015, Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3366, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Thuyne, G., & Belpaire, C. (2015). Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3366). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Thuyne, Gerlinde ; Belpaire, Claude. / Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3366).

Bibtex

@book{3f142c0c0d9b45a0b8206ee72ae6865e,
title = "Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen",
abstract = "Naar aanleiding van een gerechtelijk onderzoek na inbeslagname van een aantal schietfuiken, wil het Agentschap voor Natuur en Bos een idee hebben over de mogelijke jaarlijkse palingopbrengst in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. Op basis van gegevens van experimentele fuikvangsten tussen 2000-2015 werd de gemiddelde jaaropbrengst per fuik geschat op 246 kg. Deze berekening is gebaseerd op de jaarvangst van {\'e}{\'e}n schietfuik die van 1 maart tot en met 30 november continu opgesteld staat. Bij deze berekening werd rekening gehouden met seizoenale fluctuaties in vangst.",
author = "{Van Thuyne}, Gerlinde and Claude Belpaire",
year = "2015",
month = "10",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3366",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen

AU - Van Thuyne, Gerlinde

AU - Belpaire, Claude

PY - 2015/10/28

Y1 - 2015/10/28

N2 - Naar aanleiding van een gerechtelijk onderzoek na inbeslagname van een aantal schietfuiken, wil het Agentschap voor Natuur en Bos een idee hebben over de mogelijke jaarlijkse palingopbrengst in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. Op basis van gegevens van experimentele fuikvangsten tussen 2000-2015 werd de gemiddelde jaaropbrengst per fuik geschat op 246 kg. Deze berekening is gebaseerd op de jaarvangst van één schietfuik die van 1 maart tot en met 30 november continu opgesteld staat. Bij deze berekening werd rekening gehouden met seizoenale fluctuaties in vangst.

AB - Naar aanleiding van een gerechtelijk onderzoek na inbeslagname van een aantal schietfuiken, wil het Agentschap voor Natuur en Bos een idee hebben over de mogelijke jaarlijkse palingopbrengst in typische West-Vlaamse polderwaterlopen. Op basis van gegevens van experimentele fuikvangsten tussen 2000-2015 werd de gemiddelde jaaropbrengst per fuik geschat op 246 kg. Deze berekening is gebaseerd op de jaarvangst van één schietfuik die van 1 maart tot en met 30 november continu opgesteld staat. Bij deze berekening werd rekening gehouden met seizoenale fluctuaties in vangst.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de jaaropbrengst van palingfuiken in typische West-Vlaamse polderwaterlopen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3366.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3366_begeleidende%20brief.pdf

    0 bytes, PDF document

Relations
View graph of relations