Vlaanderen.be

Research output

Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde. / Van Landuyt, Wouter (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3479).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W 2016, Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3479, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W. (2016). Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3479). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter. / Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3479).

Bibtex

@book{13f33a3de3fd488287e5732330206f00,
title = "Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde.",
abstract = "De kademuren van de Oude Dender in de binnenstad van Dendermonde zijn fel begroeid met kruiden en houtige struiken. Om schade aan de muren te voorkomen wil de beheerder de begroeiing verwijderen. Vooraleer hiermee te starten wil men weten of er beschermde of zeldzame soorten voorkomen, zodat deze gespaard kunnen worden. Ook het voorkomen van invasieve exoten of sterk wortelende soorten is een aandachtspunt. Het advies bestaat uit een inventaris van de waargenomen soorten, de lokalisatie van invasieve exoten en beschermde of zeldzame soorten en mogelijk schade berokkende soorten. Er wordt ten slotte aangegeven waaruit het regulier beheer van de kaaimuren met oog voor deze soorten zou moeten bestaan.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter",
year = "2016",
month = "8",
day = "31",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3479",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde.

AU - Van Landuyt, Wouter

PY - 2016/8/31

Y1 - 2016/8/31

N2 - De kademuren van de Oude Dender in de binnenstad van Dendermonde zijn fel begroeid met kruiden en houtige struiken. Om schade aan de muren te voorkomen wil de beheerder de begroeiing verwijderen. Vooraleer hiermee te starten wil men weten of er beschermde of zeldzame soorten voorkomen, zodat deze gespaard kunnen worden. Ook het voorkomen van invasieve exoten of sterk wortelende soorten is een aandachtspunt. Het advies bestaat uit een inventaris van de waargenomen soorten, de lokalisatie van invasieve exoten en beschermde of zeldzame soorten en mogelijk schade berokkende soorten. Er wordt ten slotte aangegeven waaruit het regulier beheer van de kaaimuren met oog voor deze soorten zou moeten bestaan.

AB - De kademuren van de Oude Dender in de binnenstad van Dendermonde zijn fel begroeid met kruiden en houtige struiken. Om schade aan de muren te voorkomen wil de beheerder de begroeiing verwijderen. Vooraleer hiermee te starten wil men weten of er beschermde of zeldzame soorten voorkomen, zodat deze gespaard kunnen worden. Ook het voorkomen van invasieve exoten of sterk wortelende soorten is een aandachtspunt. Het advies bestaat uit een inventaris van de waargenomen soorten, de lokalisatie van invasieve exoten en beschermde of zeldzame soorten en mogelijk schade berokkende soorten. Er wordt ten slotte aangegeven waaruit het regulier beheer van de kaaimuren met oog voor deze soorten zou moeten bestaan.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de kaaimuurvegetaties langs de Oude Dender te Dendermonde.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3479

    Final published version, 3.55 MB, PDF document

Relations
View graph of relations