Vlaanderen.be

Research output

Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen. / Adriaens, Tim (Main author); Speybroeck, Jeroen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3414).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Adriaens, T & Speybroeck, J 2016, Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3414, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Adriaens, T., & Speybroeck, J. (2016). Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3414). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Adriaens, Tim ; Speybroeck, Jeroen. / Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3414).

Bibtex

@book{aea6cb3543e941ed96626690cd99c2eb,
title = "Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen",
abstract = "De beheerders van de Plantentuin Meise willen in hun tropische serres een pijlgifkikker (Dendrobates truncatus) inzetten voor biologische bestrijding. Omdat er steeds een kans bestaat dat deze uitheemse dieren ontsnappen, verplicht het Soortenbesluit om een impactonderzoek uit te voeren. In dit advies gaat het INBO na of er een kans bestaat dat bij een eventuele ontsnapping zich een populatie Dendrobates truncatus kan vestigen in Vlaanderen.",
author = "Tim Adriaens and Jeroen Speybroeck",
year = "2016",
month = "3",
day = "3",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3414",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen

AU - Adriaens, Tim

AU - Speybroeck, Jeroen

PY - 2016/3/3

Y1 - 2016/3/3

N2 - De beheerders van de Plantentuin Meise willen in hun tropische serres een pijlgifkikker (Dendrobates truncatus) inzetten voor biologische bestrijding. Omdat er steeds een kans bestaat dat deze uitheemse dieren ontsnappen, verplicht het Soortenbesluit om een impactonderzoek uit te voeren. In dit advies gaat het INBO na of er een kans bestaat dat bij een eventuele ontsnapping zich een populatie Dendrobates truncatus kan vestigen in Vlaanderen.

AB - De beheerders van de Plantentuin Meise willen in hun tropische serres een pijlgifkikker (Dendrobates truncatus) inzetten voor biologische bestrijding. Omdat er steeds een kans bestaat dat deze uitheemse dieren ontsnappen, verplicht het Soortenbesluit om een impactonderzoek uit te voeren. In dit advies gaat het INBO na of er een kans bestaat dat bij een eventuele ontsnapping zich een populatie Dendrobates truncatus kan vestigen in Vlaanderen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de kans op vestiging van Dendrobates truncatus in Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations