Vlaanderen.be

Research output

Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'. / De Bruyn, Luc (Main author); Van Calster, Hans.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3648).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Bruyn, L & Van Calster, H 2018, Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3648, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Bruyn, L., & Van Calster, H. (2018). Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3648). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Bruyn, Luc ; Van Calster, Hans. / Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3648).

Bibtex

@book{fa427108d1a04c4ca5bedfaed9e586fd,
title = "Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'",
abstract = "De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) kreeg de vraag om een project op te zetten voor het afsluiten van beheerovereenkomsten gericht op het behoud van de laatste populaties grauwe gors. De VLM stelde hiervoor een projectplan op. Aan het project is een monitoringsluik verbonden. Dat is vooral van belang voor de optimalisatie van de beheerovereenkomsten en de testmaatregelen. In dit advies schat het INBO het onderzoeksopzet, de doelen en de methodiek van deze projectmatige aanpak in. We bekijken daarnaast ook of dit project een meerwaarde betekent voor kennis en inzichten in functie van soortbescherming enerzijds en voor concrete bescherming van actuele relictpopulaties anderzijds.",
author = "{De Bruyn}, Luc and {Van Calster}, Hans",
year = "2018",
month = "3",
day = "5",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3648",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'

AU - De Bruyn, Luc

AU - Van Calster, Hans

PY - 2018/3/5

Y1 - 2018/3/5

N2 - De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) kreeg de vraag om een project op te zetten voor het afsluiten van beheerovereenkomsten gericht op het behoud van de laatste populaties grauwe gors. De VLM stelde hiervoor een projectplan op. Aan het project is een monitoringsluik verbonden. Dat is vooral van belang voor de optimalisatie van de beheerovereenkomsten en de testmaatregelen. In dit advies schat het INBO het onderzoeksopzet, de doelen en de methodiek van deze projectmatige aanpak in. We bekijken daarnaast ook of dit project een meerwaarde betekent voor kennis en inzichten in functie van soortbescherming enerzijds en voor concrete bescherming van actuele relictpopulaties anderzijds.

AB - De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) kreeg de vraag om een project op te zetten voor het afsluiten van beheerovereenkomsten gericht op het behoud van de laatste populaties grauwe gors. De VLM stelde hiervoor een projectplan op. Aan het project is een monitoringsluik verbonden. Dat is vooral van belang voor de optimalisatie van de beheerovereenkomsten en de testmaatregelen. In dit advies schat het INBO het onderzoeksopzet, de doelen en de methodiek van deze projectmatige aanpak in. We bekijken daarnaast ook of dit project een meerwaarde betekent voor kennis en inzichten in functie van soortbescherming enerzijds en voor concrete bescherming van actuele relictpopulaties anderzijds.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de monitoring van grauwe gors in het project 'Voor grauwe gorzen van morgen'

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations