Vlaanderen.be

Research output

Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3172).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2014, Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3172, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2014). Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3172). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3172).

Bibtex

@book{48351d7cefbe4563a02d98deae5c7141,
title = "Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen",
abstract = "Voor de geplande bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen, werd een natuurnota opgemaakt. In dit advies wordt nagegaan of de natuurnota voldoende informatie bevat om de effecten van de windturbines te kunnen beoordelen en wordt bekeken of uit de informatie betrouwbare conclusies getrokken worden.",
author = "Joris Everaert",
year = "2014",
month = "8",
day = "27",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3172",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen

AU - Everaert, Joris

PY - 2014/8/27

Y1 - 2014/8/27

N2 - Voor de geplande bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen, werd een natuurnota opgemaakt. In dit advies wordt nagegaan of de natuurnota voldoende informatie bevat om de effecten van de windturbines te kunnen beoordelen en wordt bekeken of uit de informatie betrouwbare conclusies getrokken worden.

AB - Voor de geplande bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen, werd een natuurnota opgemaakt. In dit advies wordt nagegaan of de natuurnota voldoende informatie bevat om de effecten van de windturbines te kunnen beoordelen en wordt bekeken of uit de informatie betrouwbare conclusies getrokken worden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de natuurnota voor de bouw van twee windturbines in de cluster Churchilldok Noord in de haven van Antwerpen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3172.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3172_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations