Vlaanderen.be

Research output

Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3835).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2019, Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3835, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2019). Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3835). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3835).

Bibtex

@book{5c599c7de3944c6f9d0ac86e4cc81cf1,
title = "Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht",
abstract = "Een energieproductiebedrijf wil drie windturbines oprichten en exploiteren langs de Schelde in Zwijndrecht. De turbines komen op ca. 30 m van de linkeroever van de Schelde te staan. De locatie houdt risico’s in voor vogels en mogelijk ook voor vleermuizen. Vanwege deze risico’s en de ligging nabij habitat- en vogelrichtlijngebied is het effect van de turbines op de natuurwaarden beschreven en beoordeeld in een uitgebreide nota natuureffecten. In dit advies beoordelen we of de gegevens, de gemaakte berekeningen en de aannames in de effectenanalyse correct en volledig zijn. We geven daarbij aan welke aanvullingen nodig zijn en hoe bijkomende tellingen best uitgevoerd worden.",
author = "Joris Everaert",
year = "2019",
month = "10",
day = "30",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3835",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht

AU - Everaert, Joris

PY - 2019/10/30

Y1 - 2019/10/30

N2 - Een energieproductiebedrijf wil drie windturbines oprichten en exploiteren langs de Schelde in Zwijndrecht. De turbines komen op ca. 30 m van de linkeroever van de Schelde te staan. De locatie houdt risico’s in voor vogels en mogelijk ook voor vleermuizen. Vanwege deze risico’s en de ligging nabij habitat- en vogelrichtlijngebied is het effect van de turbines op de natuurwaarden beschreven en beoordeeld in een uitgebreide nota natuureffecten. In dit advies beoordelen we of de gegevens, de gemaakte berekeningen en de aannames in de effectenanalyse correct en volledig zijn. We geven daarbij aan welke aanvullingen nodig zijn en hoe bijkomende tellingen best uitgevoerd worden.

AB - Een energieproductiebedrijf wil drie windturbines oprichten en exploiteren langs de Schelde in Zwijndrecht. De turbines komen op ca. 30 m van de linkeroever van de Schelde te staan. De locatie houdt risico’s in voor vogels en mogelijk ook voor vleermuizen. Vanwege deze risico’s en de ligging nabij habitat- en vogelrichtlijngebied is het effect van de turbines op de natuurwaarden beschreven en beoordeeld in een uitgebreide nota natuureffecten. In dit advies beoordelen we of de gegevens, de gemaakte berekeningen en de aannames in de effectenanalyse correct en volledig zijn. We geven daarbij aan welke aanvullingen nodig zijn en hoe bijkomende tellingen best uitgevoerd worden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de natuurtoets voor het inplanten van drie windturbines langs de Schelde in Zwijndrecht

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations