Vlaanderen.be

Research output

Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging. / Van Daele, Toon (Main author); Adriaens, Dries; Herr, Cécile; Raman, Maud; De Becker, Piet.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3478).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Daele, T, Adriaens, D, Herr, C, Raman, M & De Becker, P 2016, Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3478, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Daele, T., Adriaens, D., Herr, C., Raman, M., & De Becker, P. (2016). Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3478). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Daele, Toon ; Adriaens, Dries ; Herr, Cécile ; Raman, Maud ; De Becker, Piet. / Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3478).

Bibtex

@book{2860c9a94999468c82793dfa2c430f49,
title = "Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging",
abstract = "Om het effect van verdroging op een vegetatie te schatten, gebruiken het Zoekzonemodel en het MER-richtlijnenboek - landbouwdieren een nuleffectcontour van 10 cm grondwaterstandsdaling. Andere bronnen, zoals het MER-richtlijnenboek - water, leggen de grens op een grondwaterstandsdaling van 5 cm. In dit advies gaat het INBO na welke contour aangewezen is als nuleffectcontour voor het inschatten van de impact van verdroging op Europees beschermde habitats.",
author = "{Van Daele}, Toon and Dries Adriaens and C{\'e}cile Herr and Maud Raman and {De Becker}, Piet",
year = "2016",
month = "10",
day = "24",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3478",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging

AU - Van Daele, Toon

AU - Adriaens, Dries

AU - Herr, Cécile

AU - Raman, Maud

AU - De Becker, Piet

PY - 2016/10/24

Y1 - 2016/10/24

N2 - Om het effect van verdroging op een vegetatie te schatten, gebruiken het Zoekzonemodel en het MER-richtlijnenboek - landbouwdieren een nuleffectcontour van 10 cm grondwaterstandsdaling. Andere bronnen, zoals het MER-richtlijnenboek - water, leggen de grens op een grondwaterstandsdaling van 5 cm. In dit advies gaat het INBO na welke contour aangewezen is als nuleffectcontour voor het inschatten van de impact van verdroging op Europees beschermde habitats.

AB - Om het effect van verdroging op een vegetatie te schatten, gebruiken het Zoekzonemodel en het MER-richtlijnenboek - landbouwdieren een nuleffectcontour van 10 cm grondwaterstandsdaling. Andere bronnen, zoals het MER-richtlijnenboek - water, leggen de grens op een grondwaterstandsdaling van 5 cm. In dit advies gaat het INBO na welke contour aangewezen is als nuleffectcontour voor het inschatten van de impact van verdroging op Europees beschermde habitats.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de nuleffectcontour bij impactanalyses over verdroging

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3478

    Final published version, 1.4 MB, PDF document

Relations
View graph of relations