Vlaanderen.be

Research output

Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3370).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2015, Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3370, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2015). Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3370). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3370).

Bibtex

@book{598e12ef6eb145dca1304b616f5369b4,
title = "Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille",
abstract = "Langs de E34 in Lille (Antwerpen) is de bouw gepland van vijf nieuwe windturbines. Omdat het projectgebied grenst aan een Speciale Beschermingszone en VEN-gebied, werd een passende beoordeling/verscherpte natuurtoets gemaakt. In dit advies gaat het INBO na of er voldoende onderzoek verricht is om de impact op avifauna en vleermuizen te kunnen inschatten. We gaan ook na of er bijkomend terreinonderzoek nodig is en of de voorgestelde milderende maatregelen afdoende zijn.",
author = "Joris Everaert",
year = "2015",
month = "11",
day = "30",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3370",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille

AU - Everaert, Joris

PY - 2015/11/30

Y1 - 2015/11/30

N2 - Langs de E34 in Lille (Antwerpen) is de bouw gepland van vijf nieuwe windturbines. Omdat het projectgebied grenst aan een Speciale Beschermingszone en VEN-gebied, werd een passende beoordeling/verscherpte natuurtoets gemaakt. In dit advies gaat het INBO na of er voldoende onderzoek verricht is om de impact op avifauna en vleermuizen te kunnen inschatten. We gaan ook na of er bijkomend terreinonderzoek nodig is en of de voorgestelde milderende maatregelen afdoende zijn.

AB - Langs de E34 in Lille (Antwerpen) is de bouw gepland van vijf nieuwe windturbines. Omdat het projectgebied grenst aan een Speciale Beschermingszone en VEN-gebied, werd een passende beoordeling/verscherpte natuurtoets gemaakt. In dit advies gaat het INBO na of er voldoende onderzoek verricht is om de impact op avifauna en vleermuizen te kunnen inschatten. We gaan ook na of er bijkomend terreinonderzoek nodig is en of de voorgestelde milderende maatregelen afdoende zijn.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de passende beoordeling voor de bouw van windturbines langs de E34 in Lille

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations