Vlaanderen.be

Research output

Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. / Van Thuyne, Gerlinde (Main author); Coeck, Johan; Verreycken, Hugo.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3477).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Thuyne, G, Coeck, J & Verreycken, H 2016, Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3477, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Thuyne, G., Coeck, J., & Verreycken, H. (2016). Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3477). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Thuyne, Gerlinde ; Coeck, Johan ; Verreycken, Hugo. / Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3477).

Bibtex

@book{0f4c3229bc24450f9f7929b2b5f0e7f1,
title = "Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad",
abstract = "Onder meer om aan de Europese verplichtingen te voldoen, voorziet het Soortenbesluit de mogelijkheid om soortbeschermingsprogramma’s op te stellen. Het Agentschap voor Natuur en Bos maakt soortbeschermingsprogramma’s voor o.a. beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. In dit advies maakt het INBO een update van de in de ontwerp-soortbeschermingsprogramma’s vermelde verspreiding. We gaan ook na of het al dan niet ruimen van slib effect heeft op het leefgebied van beekprik en of het opheffen van watertappingen kan helpen om de verspreiding van exotische grondelsoorten naar de Kleine en de Grote Nete tegen te gaan.",
author = "{Van Thuyne}, Gerlinde and Johan Coeck and Hugo Verreycken",
year = "2016",
month = "9",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3477",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad

AU - Van Thuyne, Gerlinde

AU - Coeck, Johan

AU - Verreycken, Hugo

PY - 2016/9/28

Y1 - 2016/9/28

N2 - Onder meer om aan de Europese verplichtingen te voldoen, voorziet het Soortenbesluit de mogelijkheid om soortbeschermingsprogramma’s op te stellen. Het Agentschap voor Natuur en Bos maakt soortbeschermingsprogramma’s voor o.a. beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. In dit advies maakt het INBO een update van de in de ontwerp-soortbeschermingsprogramma’s vermelde verspreiding. We gaan ook na of het al dan niet ruimen van slib effect heeft op het leefgebied van beekprik en of het opheffen van watertappingen kan helpen om de verspreiding van exotische grondelsoorten naar de Kleine en de Grote Nete tegen te gaan.

AB - Onder meer om aan de Europese verplichtingen te voldoen, voorziet het Soortenbesluit de mogelijkheid om soortbeschermingsprogramma’s op te stellen. Het Agentschap voor Natuur en Bos maakt soortbeschermingsprogramma’s voor o.a. beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad. In dit advies maakt het INBO een update van de in de ontwerp-soortbeschermingsprogramma’s vermelde verspreiding. We gaan ook na of het al dan niet ruimen van slib effect heeft op het leefgebied van beekprik en of het opheffen van watertappingen kan helpen om de verspreiding van exotische grondelsoorten naar de Kleine en de Grote Nete tegen te gaan.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de soortbeschermingsprogramma's voor beekprik, kleine modderkruiper en rivierdonderpad

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations