Vlaanderen.be

Research output

Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever. / Spanoghe, Geert (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3598).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Spanoghe, G 2017, Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3598, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Spanoghe, G. (2017). Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3598). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Spanoghe, Geert. / Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3598).

Bibtex

@book{ae627870f375414a950550b170969273,
title = "Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever",
abstract = "Landbouwers kunnen beheerovereenkomsten voor weidevogels afsluiten in aangeduide beheergebieden. Dat zijn locaties waar beheermaatregelen de grootste meerwaarde voor weidevogels hebben. De Vlaamse Landmaatschappij stelt, op basis van potenties op het terrein, een aanvulling voor op de beheergebieden voor weidevogels afgebakend op de Linkerscheldeoever. In dit advies gaat het INBO na of het voorgestelde gebied weerhouden kan worden als beheergebied voor weidevogels.",
author = "Geert Spanoghe",
year = "2017",
month = "9",
day = "13",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3598",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever

AU - Spanoghe, Geert

PY - 2017/9/13

Y1 - 2017/9/13

N2 - Landbouwers kunnen beheerovereenkomsten voor weidevogels afsluiten in aangeduide beheergebieden. Dat zijn locaties waar beheermaatregelen de grootste meerwaarde voor weidevogels hebben. De Vlaamse Landmaatschappij stelt, op basis van potenties op het terrein, een aanvulling voor op de beheergebieden voor weidevogels afgebakend op de Linkerscheldeoever. In dit advies gaat het INBO na of het voorgestelde gebied weerhouden kan worden als beheergebied voor weidevogels.

AB - Landbouwers kunnen beheerovereenkomsten voor weidevogels afsluiten in aangeduide beheergebieden. Dat zijn locaties waar beheermaatregelen de grootste meerwaarde voor weidevogels hebben. De Vlaamse Landmaatschappij stelt, op basis van potenties op het terrein, een aanvulling voor op de beheergebieden voor weidevogels afgebakend op de Linkerscheldeoever. In dit advies gaat het INBO na of het voorgestelde gebied weerhouden kan worden als beheergebied voor weidevogels.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de uitbreiding van het beheergebied voor weidevogels op Linkerscheldeoever

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3598

    Final published version, 226 KB, PDF document

Relations
View graph of relations