Vlaanderen.be

Research output

Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen. / Casaer, Jim (Main author); Devisscher, Sander; Huysentruyt, Frank; Vercammen, Jan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3403).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Casaer, J, Devisscher, S, Huysentruyt, F & Vercammen, J 2016, Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3403, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Casaer, J., Devisscher, S., Huysentruyt, F., & Vercammen, J. (2016). Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3403). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Casaer, Jim ; Devisscher, Sander ; Huysentruyt, Frank ; Vercammen, Jan. / Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3403).

Bibtex

@book{6f3918931b164bbe961f0d66465f5f22,
title = "Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen",
abstract = "Voor de opmaak van een beleids- en beheervisie voor het damhert is informatie nodig over de aanwezigheid van de soort in Vlaanderen. In dit advies geeft het INBO de actuele verspreiding van damhert in Vlaanderen weer. We geven ook enkele methodes aan om de minimale omvang van een leefbare populatie damherten te bepalen. Tot slot geven we aan waar actueel eefbare populaties in Vlaanderen voorkomen.",
author = "Jim Casaer and Sander Devisscher and Frank Huysentruyt and Jan Vercammen",
year = "2016",
month = "2",
day = "15",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3403",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen

AU - Casaer, Jim

AU - Devisscher, Sander

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Vercammen, Jan

PY - 2016/2/15

Y1 - 2016/2/15

N2 - Voor de opmaak van een beleids- en beheervisie voor het damhert is informatie nodig over de aanwezigheid van de soort in Vlaanderen. In dit advies geeft het INBO de actuele verspreiding van damhert in Vlaanderen weer. We geven ook enkele methodes aan om de minimale omvang van een leefbare populatie damherten te bepalen. Tot slot geven we aan waar actueel eefbare populaties in Vlaanderen voorkomen.

AB - Voor de opmaak van een beleids- en beheervisie voor het damhert is informatie nodig over de aanwezigheid van de soort in Vlaanderen. In dit advies geeft het INBO de actuele verspreiding van damhert in Vlaanderen weer. We geven ook enkele methodes aan om de minimale omvang van een leefbare populatie damherten te bepalen. Tot slot geven we aan waar actueel eefbare populaties in Vlaanderen voorkomen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de verspreiding en minimum leefbare populatieaantallen voor damhert in Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations