Vlaanderen.be

Research output

Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora. / Van Landuyt, Wouter (Main author); De Knijf, Geert.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3192).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W & De Knijf, G 2014, Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3192, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W., & De Knijf, G. (2014). Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3192). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter ; De Knijf, Geert. / Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3192).

Bibtex

@book{9c8edff92d3d447b86c3183a60dcb420,
title = "Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora",
abstract = "In uitvoering van de Europese Habitatrichtlijn werden instandhoudingsdoelen opgemaakt voor de in Vlaanderen voorkomende Natura2000-habitats. Het globale doel is te komen tot een gunstige regionale staat van instandhouding van de habitats. De regionale staat van instandhouding wordt mee beoordeeld aan de hand van de staat van instandhouding van habitattypische soorten. Om bij het uitwerken van de doelen en bij het toekomstige beheer van de speciale beschermingszones rekening te kunnen houden met de habitattypische soorten, is kennis vereist over de erspreiding van deze soorten. In dit advies wordt de actuele verspreiding van de habitattypische florasoorten in Vlaanderen weergegeven.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter and {De Knijf}, Geert",
year = "2014",
month = "11",
day = "25",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3192",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora

AU - Van Landuyt, Wouter

AU - De Knijf, Geert

PY - 2014/11/25

Y1 - 2014/11/25

N2 - In uitvoering van de Europese Habitatrichtlijn werden instandhoudingsdoelen opgemaakt voor de in Vlaanderen voorkomende Natura2000-habitats. Het globale doel is te komen tot een gunstige regionale staat van instandhouding van de habitats. De regionale staat van instandhouding wordt mee beoordeeld aan de hand van de staat van instandhouding van habitattypische soorten. Om bij het uitwerken van de doelen en bij het toekomstige beheer van de speciale beschermingszones rekening te kunnen houden met de habitattypische soorten, is kennis vereist over de erspreiding van deze soorten. In dit advies wordt de actuele verspreiding van de habitattypische florasoorten in Vlaanderen weergegeven.

AB - In uitvoering van de Europese Habitatrichtlijn werden instandhoudingsdoelen opgemaakt voor de in Vlaanderen voorkomende Natura2000-habitats. Het globale doel is te komen tot een gunstige regionale staat van instandhouding van de habitats. De regionale staat van instandhouding wordt mee beoordeeld aan de hand van de staat van instandhouding van habitattypische soorten. Om bij het uitwerken van de doelen en bij het toekomstige beheer van de speciale beschermingszones rekening te kunnen houden met de habitattypische soorten, is kennis vereist over de erspreiding van deze soorten. In dit advies wordt de actuele verspreiding van de habitattypische florasoorten in Vlaanderen weergegeven.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de verspreiding van de habitattypische soorten per SBZ deelgebied - deel flora

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations