Vlaanderen.be

Research output

Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. / Spanoghe, Geert (Main author); Huysentruyt, Frank; Van Ryckegem, Gunther.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3353).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Spanoghe, G, Huysentruyt, F & Van Ryckegem, G 2015, Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3353, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Spanoghe, G., Huysentruyt, F., & Van Ryckegem, G. (2015). Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3353). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Spanoghe, Geert ; Huysentruyt, Frank ; Van Ryckegem, Gunther. / Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3353).

Bibtex

@book{5884761378514b3391a171d10ad5cc46,
title = "Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen",
abstract = "In het kader van het geactualiseerde Sigmaplan worden in de Scheldevallei belangrijke oppervlaktes ingericht als leefgebied voor kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. Een aspect waar bij de inrichting en het beheer rekening zal gehouden worden, is de verstoringsgevoeligheid van deze soorten, in het bijzonder voor wat jacht betreft. In dit advies gaat het INBO na op welke momenten van het jaar deze vogelsoorten in de Scheldevallei aanwezig zijn en met welke verstoringsafstanden rekening gehouden moet worden bij de inrichting en het beheer van deze leefgebieden.",
author = "Geert Spanoghe and Frank Huysentruyt and {Van Ryckegem}, Gunther",
year = "2015",
month = "10",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3353",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen

AU - Spanoghe, Geert

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Van Ryckegem, Gunther

PY - 2015/10/20

Y1 - 2015/10/20

N2 - In het kader van het geactualiseerde Sigmaplan worden in de Scheldevallei belangrijke oppervlaktes ingericht als leefgebied voor kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. Een aspect waar bij de inrichting en het beheer rekening zal gehouden worden, is de verstoringsgevoeligheid van deze soorten, in het bijzonder voor wat jacht betreft. In dit advies gaat het INBO na op welke momenten van het jaar deze vogelsoorten in de Scheldevallei aanwezig zijn en met welke verstoringsafstanden rekening gehouden moet worden bij de inrichting en het beheer van deze leefgebieden.

AB - In het kader van het geactualiseerde Sigmaplan worden in de Scheldevallei belangrijke oppervlaktes ingericht als leefgebied voor kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen. Een aspect waar bij de inrichting en het beheer rekening zal gehouden worden, is de verstoringsgevoeligheid van deze soorten, in het bijzonder voor wat jacht betreft. In dit advies gaat het INBO na op welke momenten van het jaar deze vogelsoorten in de Scheldevallei aanwezig zijn en met welke verstoringsafstanden rekening gehouden moet worden bij de inrichting en het beheer van deze leefgebieden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over de verstoringsgevoeligheid van kwartelkoning, roerdomp en porseleinhoen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3353.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3353_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations