Vlaanderen.be

Research output

Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent. / Vermeersch, Sophie (Main author); Van Kerckvoorde, Andy.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3674).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vermeersch, S & Van Kerckvoorde, A 2018, Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3674, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vermeersch, S., & Van Kerckvoorde, A. (2018). Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3674). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vermeersch, Sophie ; Van Kerckvoorde, Andy. / Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3674).

Bibtex

@book{01a45ba14c5b49b2872a897954b69084,
title = "Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent",
abstract = "Het kanaal de Coupure te Gent met een breedte van ca. 25 m is voorzien van betonnen kespen aan de onderkant van de oever. Er zijn plannen om hier langs {\'e}{\'e}n zijde van het kanaal een langgerekte NTMB -oever te voorzien voor de bestaande betonnen kesp. De voorziene breedte van de NTMB-oever bedraagt 1,7 m. De adviesvrager vraagt of de voorziene afmetingen voldoende zijn om dergelijke NTMB-oever in stand te kunnen houden en indien dit niet het geval zou zijn welke minimale breedte aangewezen is? Men vraagt ook wat de ecologische meerwaarde is. En tot slot vraagt men of het mogelijk is na te gaan wat de impact van de golfslag van de scheepvaart op de ecologische waarden is van dergelijke NTMB-oever.",
author = "Sophie Vermeersch and {Van Kerckvoorde}, Andy",
year = "2018",
month = "7",
day = "12",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3674",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent

AU - Vermeersch, Sophie

AU - Van Kerckvoorde, Andy

PY - 2018/7/12

Y1 - 2018/7/12

N2 - Het kanaal de Coupure te Gent met een breedte van ca. 25 m is voorzien van betonnen kespen aan de onderkant van de oever. Er zijn plannen om hier langs één zijde van het kanaal een langgerekte NTMB -oever te voorzien voor de bestaande betonnen kesp. De voorziene breedte van de NTMB-oever bedraagt 1,7 m. De adviesvrager vraagt of de voorziene afmetingen voldoende zijn om dergelijke NTMB-oever in stand te kunnen houden en indien dit niet het geval zou zijn welke minimale breedte aangewezen is? Men vraagt ook wat de ecologische meerwaarde is. En tot slot vraagt men of het mogelijk is na te gaan wat de impact van de golfslag van de scheepvaart op de ecologische waarden is van dergelijke NTMB-oever.

AB - Het kanaal de Coupure te Gent met een breedte van ca. 25 m is voorzien van betonnen kespen aan de onderkant van de oever. Er zijn plannen om hier langs één zijde van het kanaal een langgerekte NTMB -oever te voorzien voor de bestaande betonnen kesp. De voorziene breedte van de NTMB-oever bedraagt 1,7 m. De adviesvrager vraagt of de voorziene afmetingen voldoende zijn om dergelijke NTMB-oever in stand te kunnen houden en indien dit niet het geval zou zijn welke minimale breedte aangewezen is? Men vraagt ook wat de ecologische meerwaarde is. En tot slot vraagt men of het mogelijk is na te gaan wat de impact van de golfslag van de scheepvaart op de ecologische waarden is van dergelijke NTMB-oever.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over een aan te leggen NTMB-oever langsheen het kanaal de Coupure te Gent

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations