Vlaanderen.be

Research output

Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal. / Vander Mijnsbrugge, Kristine (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3753).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vander Mijnsbrugge, K 2019, Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3753, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vander Mijnsbrugge, K. (2019). Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3753). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vander Mijnsbrugge, Kristine. / Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3753).

Bibtex

@book{e13c78ca7fa84336b159f3412efca28b,
title = "Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal",
abstract = "Naar aanleiding van een rationaliseringsoefening van de zaadboomgaarden van het Agentschap voor Natuur en Bos, is vastgesteld dat negen struiksoorten niet voorkomen op de facultatieve lijst van bijlage I B van het besluit van de Vlaamse regering van 3 oktober 2003 betreffende de procedure tot erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal en het in de handel brengen van bosbouwkundig teeltmateriaal. In dit advies gaat het INBO na of deze struiksoorten inheems zijn, waar er autochtone zaadbronnen van deze soorten voorkomen en of er zaadboomgaarden van bestaan.",
author = "{Vander Mijnsbrugge}, Kristine",
year = "2019",
month = "3",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3753",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal

AU - Vander Mijnsbrugge, Kristine

PY - 2019/3/1

Y1 - 2019/3/1

N2 - Naar aanleiding van een rationaliseringsoefening van de zaadboomgaarden van het Agentschap voor Natuur en Bos, is vastgesteld dat negen struiksoorten niet voorkomen op de facultatieve lijst van bijlage I B van het besluit van de Vlaamse regering van 3 oktober 2003 betreffende de procedure tot erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal en het in de handel brengen van bosbouwkundig teeltmateriaal. In dit advies gaat het INBO na of deze struiksoorten inheems zijn, waar er autochtone zaadbronnen van deze soorten voorkomen en of er zaadboomgaarden van bestaan.

AB - Naar aanleiding van een rationaliseringsoefening van de zaadboomgaarden van het Agentschap voor Natuur en Bos, is vastgesteld dat negen struiksoorten niet voorkomen op de facultatieve lijst van bijlage I B van het besluit van de Vlaamse regering van 3 oktober 2003 betreffende de procedure tot erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal en het in de handel brengen van bosbouwkundig teeltmateriaal. In dit advies gaat het INBO na of deze struiksoorten inheems zijn, waar er autochtone zaadbronnen van deze soorten voorkomen en of er zaadboomgaarden van bestaan.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over een aantal struiksoorten i.f.v. de erkenning van bosbouwkundig uitgangsmateriaal

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
  • Meidoorn in opmars!

    Research output: Contribution to journalA3: Article in a journal without peer review

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations