Vlaanderen.be

Research output

Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen. / Vanermen, Nicolas; Stienen, Eric (Main author); Courtens, Wouter.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3647).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanermen, N, Stienen, E & Courtens, W 2018, Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3647, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanermen, N., Stienen, E., & Courtens, W. (2018). Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3647). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanermen, Nicolas ; Stienen, Eric ; Courtens, Wouter. / Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3647).

Bibtex

@book{0de8c8b684774827b2a022967161a967,
title = "Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen",
abstract = "De laatste jaren zijn belangrijke verschuivingen opgetreden in de broedpopulaties van zilvermeeuw en kleine mantelmeeuw. Deze soorten hebben zich verspreid over grote delen van Vlaanderen en broeden niet meer alleen aan de kust. Het gevolg is dat ook andere plaatsen geconfronteerd worden met overlast. Daarom wil het Agentschap voor Natuur en Bos een nieuwe beheerregeling uitwerken voor deze soorten. Dit advies bevat de meest recente gegevens betreffende hun broedpopulaties en schetst een mogelijke evolutie in de toekomst. Tevens worden aanbevelingen gegeven inzake de inrichting van broedplekken, zowel op daken als op de grond.",
author = "Nicolas Vanermen and Eric Stienen and Wouter Courtens",
year = "2018",
month = "2",
day = "19",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3647",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen

AU - Vanermen, Nicolas

AU - Stienen, Eric

AU - Courtens, Wouter

PY - 2018/2/19

Y1 - 2018/2/19

N2 - De laatste jaren zijn belangrijke verschuivingen opgetreden in de broedpopulaties van zilvermeeuw en kleine mantelmeeuw. Deze soorten hebben zich verspreid over grote delen van Vlaanderen en broeden niet meer alleen aan de kust. Het gevolg is dat ook andere plaatsen geconfronteerd worden met overlast. Daarom wil het Agentschap voor Natuur en Bos een nieuwe beheerregeling uitwerken voor deze soorten. Dit advies bevat de meest recente gegevens betreffende hun broedpopulaties en schetst een mogelijke evolutie in de toekomst. Tevens worden aanbevelingen gegeven inzake de inrichting van broedplekken, zowel op daken als op de grond.

AB - De laatste jaren zijn belangrijke verschuivingen opgetreden in de broedpopulaties van zilvermeeuw en kleine mantelmeeuw. Deze soorten hebben zich verspreid over grote delen van Vlaanderen en broeden niet meer alleen aan de kust. Het gevolg is dat ook andere plaatsen geconfronteerd worden met overlast. Daarom wil het Agentschap voor Natuur en Bos een nieuwe beheerregeling uitwerken voor deze soorten. Dit advies bevat de meest recente gegevens betreffende hun broedpopulaties en schetst een mogelijke evolutie in de toekomst. Tevens worden aanbevelingen gegeven inzake de inrichting van broedplekken, zowel op daken als op de grond.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over een beheerregeling voor broedende grote meeuwen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations