Vlaanderen.be

Research output

Advies over eikensterfte in Wuustwezel

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over eikensterfte in Wuustwezel. / Roskams, Peter (Main author); De Haeck, Arthur; De Vos, Bruno.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3400).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Roskams, P, De Haeck, A & De Vos, B 2017, Advies over eikensterfte in Wuustwezel. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3400, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Roskams, P., De Haeck, A., & De Vos, B. (2017). Advies over eikensterfte in Wuustwezel. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3400). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Roskams, Peter ; De Haeck, Arthur ; De Vos, Bruno. / Advies over eikensterfte in Wuustwezel. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3400).

Bibtex

@book{4d1459cb8f9048afb0ed784bfd963494,
title = "Advies over eikensterfte in Wuustwezel",
abstract = "In de zomereikenbestanden tussen de Rode Dreef - Koersdreef – Oude baan – Beukendreef – Breda Baan in Wuustwezel staan veel dode bomen. Op andere locaties in de provincie Antwerpen worden dezelfde problemen vastgesteld, o.a. in de regio Brasschaat – Brecht (bv. De Inslag, Peerdsbos). De waargenomen symptomen zijn identiek aan deze tijdens de golf van eikensterfte in Vlaanderen in de jaren ’80 – ’90. In dit advies wordt nagegaan wat de mogelijke oorzaken zijn, of het beter is om de dode bomen te verwijderen, welke beheermaatregelen er best getroffen worden en of het nog aangewezen is om hier nog nieuwe zomereiken aan te planten.",
author = "Peter Roskams and {De Haeck}, Arthur and {De Vos}, Bruno",
year = "2017",
month = "2",
day = "14",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3400",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over eikensterfte in Wuustwezel

AU - Roskams, Peter

AU - De Haeck, Arthur

AU - De Vos, Bruno

PY - 2017/2/14

Y1 - 2017/2/14

N2 - In de zomereikenbestanden tussen de Rode Dreef - Koersdreef – Oude baan – Beukendreef – Breda Baan in Wuustwezel staan veel dode bomen. Op andere locaties in de provincie Antwerpen worden dezelfde problemen vastgesteld, o.a. in de regio Brasschaat – Brecht (bv. De Inslag, Peerdsbos). De waargenomen symptomen zijn identiek aan deze tijdens de golf van eikensterfte in Vlaanderen in de jaren ’80 – ’90. In dit advies wordt nagegaan wat de mogelijke oorzaken zijn, of het beter is om de dode bomen te verwijderen, welke beheermaatregelen er best getroffen worden en of het nog aangewezen is om hier nog nieuwe zomereiken aan te planten.

AB - In de zomereikenbestanden tussen de Rode Dreef - Koersdreef – Oude baan – Beukendreef – Breda Baan in Wuustwezel staan veel dode bomen. Op andere locaties in de provincie Antwerpen worden dezelfde problemen vastgesteld, o.a. in de regio Brasschaat – Brecht (bv. De Inslag, Peerdsbos). De waargenomen symptomen zijn identiek aan deze tijdens de golf van eikensterfte in Vlaanderen in de jaren ’80 – ’90. In dit advies wordt nagegaan wat de mogelijke oorzaken zijn, of het beter is om de dode bomen te verwijderen, welke beheermaatregelen er best getroffen worden en of het nog aangewezen is om hier nog nieuwe zomereiken aan te planten.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over eikensterfte in Wuustwezel

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations