Vlaanderen.be

Research output

Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen. / Vander Mijnsbrugge, Kristine (Main author); De Cuyper, Bart; Vanden Broeck, An; Van der Aa, Beatrijs.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3526).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vander Mijnsbrugge, K, De Cuyper, B, Vanden Broeck, A & Van der Aa, B 2017, Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3526, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vander Mijnsbrugge, K., De Cuyper, B., Vanden Broeck, A., & Van der Aa, B. (2017). Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3526). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vander Mijnsbrugge, Kristine ; De Cuyper, Bart ; Vanden Broeck, An ; Van der Aa, Beatrijs. / Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3526).

Bibtex

@book{7174c3334738425e912e73779c76c797,
title = "Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen",
abstract = "Sinds enkele jaren plant Bosgroep Zuiderkempen in de bossen in haar werkingsgebied zogenaamde ‘kloempen’ aan. Dat zijn kleine verjongingsgroepjes die worden ingeplant in bestanden waar verjonging slechts ijl verspreid voorkomt of uitblijft, in oude weinig stabiele bestanden of in bestanden waar een andere hoofdboomsoort wordt gewenst. Het is de bedoeling om door meer standplaatsgeschikte boomsoorten in te brengen, de bossen weerbaarder te maken. In dit advies gaat het INBO na of het gebruik van verschillende herkomsten daarbij zinvol is en hoe dat het best kan gebeuren.",
author = "{Vander Mijnsbrugge}, Kristine and {De Cuyper}, Bart and {Vanden Broeck}, An and {Van der Aa}, Beatrijs",
year = "2017",
month = "2",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3526",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen

AU - Vander Mijnsbrugge, Kristine

AU - De Cuyper, Bart

AU - Vanden Broeck, An

AU - Van der Aa, Beatrijs

PY - 2017/2/9

Y1 - 2017/2/9

N2 - Sinds enkele jaren plant Bosgroep Zuiderkempen in de bossen in haar werkingsgebied zogenaamde ‘kloempen’ aan. Dat zijn kleine verjongingsgroepjes die worden ingeplant in bestanden waar verjonging slechts ijl verspreid voorkomt of uitblijft, in oude weinig stabiele bestanden of in bestanden waar een andere hoofdboomsoort wordt gewenst. Het is de bedoeling om door meer standplaatsgeschikte boomsoorten in te brengen, de bossen weerbaarder te maken. In dit advies gaat het INBO na of het gebruik van verschillende herkomsten daarbij zinvol is en hoe dat het best kan gebeuren.

AB - Sinds enkele jaren plant Bosgroep Zuiderkempen in de bossen in haar werkingsgebied zogenaamde ‘kloempen’ aan. Dat zijn kleine verjongingsgroepjes die worden ingeplant in bestanden waar verjonging slechts ijl verspreid voorkomt of uitblijft, in oude weinig stabiele bestanden of in bestanden waar een andere hoofdboomsoort wordt gewenst. Het is de bedoeling om door meer standplaatsgeschikte boomsoorten in te brengen, de bossen weerbaarder te maken. In dit advies gaat het INBO na of het gebruik van verschillende herkomsten daarbij zinvol is en hoe dat het best kan gebeuren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over genetische variatie bij aanplantingen van bosplantsoen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations