Vlaanderen.be

Research output

Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren. / Casaer, Jim; Van Den Berge, Koen (Main author); Gouwy, Jan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3787).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Casaer, J, Van Den Berge, K & Gouwy, J 2019, Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3787, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Casaer, J., Van Den Berge, K., & Gouwy, J. (2019). Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3787). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Casaer, Jim ; Van Den Berge, Koen ; Gouwy, Jan. / Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3787).

Bibtex

@book{7d931cadaf2048adacdc551ed44ccdb4,
title = "Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren",
abstract = "Het militair Schieterrein van Houthalen-Helchteren omvat een uitzonderlijk grote oppervlakte aaneengesloten natuur- en bosgebied met hoge natuurwaarden. Om een gezonde populatie ree te verkrijgen en schade door everzwijn te beperken, is in 2018 de jacht in het gebied verpacht. Daarnaast behoort het Schietterrein tot het kernleefgebied van twee wolven. In dit advies gaat het INBO na op welke manier jacht kan uitgevoerd worden in aanwezigheid van wolf of andere beschermde fauna. We gaan ook na hoe reetellingen er kunnen uitgevoerd worden.",
author = "Jim Casaer and {Van Den Berge}, Koen and Jan Gouwy",
year = "2019",
month = "5",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3787",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren

AU - Casaer, Jim

AU - Van Den Berge, Koen

AU - Gouwy, Jan

PY - 2019/5/29

Y1 - 2019/5/29

N2 - Het militair Schieterrein van Houthalen-Helchteren omvat een uitzonderlijk grote oppervlakte aaneengesloten natuur- en bosgebied met hoge natuurwaarden. Om een gezonde populatie ree te verkrijgen en schade door everzwijn te beperken, is in 2018 de jacht in het gebied verpacht. Daarnaast behoort het Schietterrein tot het kernleefgebied van twee wolven. In dit advies gaat het INBO na op welke manier jacht kan uitgevoerd worden in aanwezigheid van wolf of andere beschermde fauna. We gaan ook na hoe reetellingen er kunnen uitgevoerd worden.

AB - Het militair Schieterrein van Houthalen-Helchteren omvat een uitzonderlijk grote oppervlakte aaneengesloten natuur- en bosgebied met hoge natuurwaarden. Om een gezonde populatie ree te verkrijgen en schade door everzwijn te beperken, is in 2018 de jacht in het gebied verpacht. Daarnaast behoort het Schietterrein tot het kernleefgebied van twee wolven. In dit advies gaat het INBO na op welke manier jacht kan uitgevoerd worden in aanwezigheid van wolf of andere beschermde fauna. We gaan ook na hoe reetellingen er kunnen uitgevoerd worden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over grofwildbeheer op het militair domein van Houthalen-Helchteren

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations