Vlaanderen.be

Research output

Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis. / Gyselings, Ralf (Main author); De Bruyn, Luc.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3751).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Gyselings, R & De Bruyn, L 2019, Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3751, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Gyselings, R., & De Bruyn, L. (2019). Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3751). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Gyselings, Ralf ; De Bruyn, Luc. / Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3751).

Bibtex

@book{03892969f9d04630b42c1ab883e56437,
title = "Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis",
abstract = "In de toekomst worden ingrepen gepland aan het Fort van Liezele (Puurs). Die kunnen een impact hebben op de daar aanwezige vleermuizenpopulatie. In een studie wordt voorgesteld om een compenserend winterhabitat te voorzien onder de vorm van een nieuw bouwwerk. In dit advies gaat het INBO na hoe dergelijk bouwwerk moet worden geconcipieerd zodat het kan functioneren als winterhabitat voor ingekorven vleermuis en meervleermuis.",
author = "Ralf Gyselings and {De Bruyn}, Luc",
year = "2019",
month = "5",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3751",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis

AU - Gyselings, Ralf

AU - De Bruyn, Luc

PY - 2019/5/29

Y1 - 2019/5/29

N2 - In de toekomst worden ingrepen gepland aan het Fort van Liezele (Puurs). Die kunnen een impact hebben op de daar aanwezige vleermuizenpopulatie. In een studie wordt voorgesteld om een compenserend winterhabitat te voorzien onder de vorm van een nieuw bouwwerk. In dit advies gaat het INBO na hoe dergelijk bouwwerk moet worden geconcipieerd zodat het kan functioneren als winterhabitat voor ingekorven vleermuis en meervleermuis.

AB - In de toekomst worden ingrepen gepland aan het Fort van Liezele (Puurs). Die kunnen een impact hebben op de daar aanwezige vleermuizenpopulatie. In een studie wordt voorgesteld om een compenserend winterhabitat te voorzien onder de vorm van een nieuw bouwwerk. In dit advies gaat het INBO na hoe dergelijk bouwwerk moet worden geconcipieerd zodat het kan functioneren als winterhabitat voor ingekorven vleermuis en meervleermuis.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het bouwen van een winterverblijfplaats voor ingekorven vleermuis en meervleermuis

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
  • Klimaatverandering

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to Nature Reports of Research Institute for Nature and Forest

  • Stedelijk gebied

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to Nature Reports of Research Institute for Nature and Forest

Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations