Vlaanderen.be

Research output

Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten. / Denys, Luc (Main author); Leyssen, An; Vanden Borre, Jeroen.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3448).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Denys, L, Leyssen, A & Vanden Borre, J 2016, Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3448, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Denys, L., Leyssen, A., & Vanden Borre, J. (2016). Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3448). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Denys, Luc ; Leyssen, An ; Vanden Borre, Jeroen. / Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3448).

Bibtex

@book{bc2ef92e57ad4cfeb306607150670da9,
title = "Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten",
abstract = "Uit de resultaten van het meetnet macrofyten blijkt dat sommige waterlopen een goede fysisch-chemische kwaliteit behalen, maar dat de score voor groeivormen soms ondermaats blijft. Een mogelijke verklaring hiervoor zou beschaduwing kunnen zijn. In dit advies gaat het INBO na op welke manier effecten van beschaduwing zo objectief mogelijk meegerekend kunnen worden in de Ecologische KwaliteitsCo{\"e}ffici{\"e}nt, een co{\"e}ffici{\"e}nt om de ecologische toestand van een waterlichaam uit te drukken.",
author = "Luc Denys and An Leyssen and {Vanden Borre}, Jeroen",
year = "2016",
month = "6",
day = "17",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3448",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten

AU - Denys, Luc

AU - Leyssen, An

AU - Vanden Borre, Jeroen

PY - 2016/6/17

Y1 - 2016/6/17

N2 - Uit de resultaten van het meetnet macrofyten blijkt dat sommige waterlopen een goede fysisch-chemische kwaliteit behalen, maar dat de score voor groeivormen soms ondermaats blijft. Een mogelijke verklaring hiervoor zou beschaduwing kunnen zijn. In dit advies gaat het INBO na op welke manier effecten van beschaduwing zo objectief mogelijk meegerekend kunnen worden in de Ecologische KwaliteitsCoëfficiënt, een coëfficiënt om de ecologische toestand van een waterlichaam uit te drukken.

AB - Uit de resultaten van het meetnet macrofyten blijkt dat sommige waterlopen een goede fysisch-chemische kwaliteit behalen, maar dat de score voor groeivormen soms ondermaats blijft. Een mogelijke verklaring hiervoor zou beschaduwing kunnen zijn. In dit advies gaat het INBO na op welke manier effecten van beschaduwing zo objectief mogelijk meegerekend kunnen worden in de Ecologische KwaliteitsCoëfficiënt, een coëfficiënt om de ecologische toestand van een waterlichaam uit te drukken.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het effect van beschaduwing op de EKC van macrofyten

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3448

    Final published version, 397 KB, PDF document

Relations
View graph of relations