Vlaanderen.be

Research output

Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse). / Herr, Cécile (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3579).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Herr, C 2018, Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3579, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Herr, C. (2018). Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3579). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Herr, Cécile. / Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3579).

Bibtex

@book{43a63b2f9f424e76a32d4b8c40d28ef4,
title = "Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse)",
abstract = "Een van de doelstellingen in het natuurreservaat historisch Ekstergoor (Eksterheide, Beerse) is het bevorderen van de ontwikkeling van habitattype 4010 (vochtige heide). Om de hydrologische potenties voor dit habitattype in te schatten, werd het bestaande hydrologische meetnet in 2017 aangevuld met bijkomende pi{\"e}zometers. In dit advies gaat het INBO na of het meetnet afdoende is om betrouwbare uitspraken te doen over de hydrologische potenties en wat de minimale duur is van een hydrologische tijdreeks om de hydrologische toestand in te schatten. We geven daarnaast ook een eerste interpretatie van de gegevens na {\'e}{\'e}n jaar meten.",
author = "C{\'e}cile Herr",
year = "2018",
month = "9",
day = "5",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3579",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse)

AU - Herr, Cécile

PY - 2018/9/5

Y1 - 2018/9/5

N2 - Een van de doelstellingen in het natuurreservaat historisch Ekstergoor (Eksterheide, Beerse) is het bevorderen van de ontwikkeling van habitattype 4010 (vochtige heide). Om de hydrologische potenties voor dit habitattype in te schatten, werd het bestaande hydrologische meetnet in 2017 aangevuld met bijkomende piëzometers. In dit advies gaat het INBO na of het meetnet afdoende is om betrouwbare uitspraken te doen over de hydrologische potenties en wat de minimale duur is van een hydrologische tijdreeks om de hydrologische toestand in te schatten. We geven daarnaast ook een eerste interpretatie van de gegevens na één jaar meten.

AB - Een van de doelstellingen in het natuurreservaat historisch Ekstergoor (Eksterheide, Beerse) is het bevorderen van de ontwikkeling van habitattype 4010 (vochtige heide). Om de hydrologische potenties voor dit habitattype in te schatten, werd het bestaande hydrologische meetnet in 2017 aangevuld met bijkomende piëzometers. In dit advies gaat het INBO na of het meetnet afdoende is om betrouwbare uitspraken te doen over de hydrologische potenties en wat de minimale duur is van een hydrologische tijdreeks om de hydrologische toestand in te schatten. We geven daarnaast ook een eerste interpretatie van de gegevens na één jaar meten.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het hydrologisch meetnet in het historisch Ekstergoor (Beerse)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations