Vlaanderen.be

Research output

Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete. / Vanderhaeghe, Floris (Main author); Lommaert, Leon.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3350).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanderhaeghe, F & Lommaert, L 2015, Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3350, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanderhaeghe, F., & Lommaert, L. (2015). Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3350). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanderhaeghe, Floris ; Lommaert, Leon. / Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3350).

Bibtex

@book{96a4840cd954485fadde76b42cbd9745,
title = "Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete",
abstract = "In het kader van de milieuvergunningsaanvraag voor de drinkwaterwinning Balen-Nete is een milieueffectenrapport opgesteld. In dit advies gaat het INBO na of er in het MER op voldoende onderbouwde wijze effecten afgeleid werden en of deze op correcte wijze ge{\"i}nterpreteerd en beschreven werden. Daarnaast is gekeken of de ruimtelijk gelokaliseerde vegetatiepotenties overeenkomen met wat realiseerbaar is op het terrein en wat de consequenties zijn voor het behalen van de specifieke instandhoudingsdoelstellingen en voor het beheer.",
author = "Floris Vanderhaeghe and Leon Lommaert",
year = "2015",
month = "10",
day = "21",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3350",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete

AU - Vanderhaeghe, Floris

AU - Lommaert, Leon

PY - 2015/10/21

Y1 - 2015/10/21

N2 - In het kader van de milieuvergunningsaanvraag voor de drinkwaterwinning Balen-Nete is een milieueffectenrapport opgesteld. In dit advies gaat het INBO na of er in het MER op voldoende onderbouwde wijze effecten afgeleid werden en of deze op correcte wijze geïnterpreteerd en beschreven werden. Daarnaast is gekeken of de ruimtelijk gelokaliseerde vegetatiepotenties overeenkomen met wat realiseerbaar is op het terrein en wat de consequenties zijn voor het behalen van de specifieke instandhoudingsdoelstellingen en voor het beheer.

AB - In het kader van de milieuvergunningsaanvraag voor de drinkwaterwinning Balen-Nete is een milieueffectenrapport opgesteld. In dit advies gaat het INBO na of er in het MER op voldoende onderbouwde wijze effecten afgeleid werden en of deze op correcte wijze geïnterpreteerd en beschreven werden. Daarnaast is gekeken of de ruimtelijk gelokaliseerde vegetatiepotenties overeenkomen met wat realiseerbaar is op het terrein en wat de consequenties zijn voor het behalen van de specifieke instandhoudingsdoelstellingen en voor het beheer.

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/advies-over-een-subsidiedossier-voor-een-herbebossing-in-kerkhove-avelgem(f5581283-813f-4c92-9f9e-f4cccd1664e6).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het Project-MER voor de grondwaterwinning Balen-Nete

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3350.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3350_begeleidende%20brief.pdf

    0 bytes, PDF document

Relations
View graph of relations