Vlaanderen.be

Research output

Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme. / Van Kerckvoorde, Andy (Main author); Decleer, Kris.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3450).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Kerckvoorde, A & Decleer, K 2016, Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3450, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Kerckvoorde, A., & Decleer, K. (2016). Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3450). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Kerckvoorde, Andy ; Decleer, Kris. / Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2016. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3450).

Bibtex

@book{cafb478bc1a14167bfd61f9860e45a2c,
title = "Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme",
abstract = "De dijken langs de gewestweg T300 te Damme worden al twee jaar beheerd door middel van begrazing. Binnenkort wordt op het aansluitende traject langs de Damse Vaart gestart met begrazing door een geherderde schaapskudde. Er bestaat de mogelijkheid om het T300-beheer hier mee in te schakelen. De vraag is of dit beheer het meest aangewezen is langs dit traject, rekening houdend met de ecologische potenties van de berm. In het advies worden verschillende scenario’s van beheer met het te verwachten resultaat aangeboden.",
author = "{Van Kerckvoorde}, Andy and Kris Decleer",
year = "2016",
month = "8",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3450",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme

AU - Van Kerckvoorde, Andy

AU - Decleer, Kris

PY - 2016/8/1

Y1 - 2016/8/1

N2 - De dijken langs de gewestweg T300 te Damme worden al twee jaar beheerd door middel van begrazing. Binnenkort wordt op het aansluitende traject langs de Damse Vaart gestart met begrazing door een geherderde schaapskudde. Er bestaat de mogelijkheid om het T300-beheer hier mee in te schakelen. De vraag is of dit beheer het meest aangewezen is langs dit traject, rekening houdend met de ecologische potenties van de berm. In het advies worden verschillende scenario’s van beheer met het te verwachten resultaat aangeboden.

AB - De dijken langs de gewestweg T300 te Damme worden al twee jaar beheerd door middel van begrazing. Binnenkort wordt op het aansluitende traject langs de Damse Vaart gestart met begrazing door een geherderde schaapskudde. Er bestaat de mogelijkheid om het T300-beheer hier mee in te schakelen. De vraag is of dit beheer het meest aangewezen is langs dit traject, rekening houdend met de ecologische potenties van de berm. In het advies worden verschillende scenario’s van beheer met het te verwachten resultaat aangeboden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het vegetatiebeheer langs de gewestweg T300 te Damme

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3450

    Final published version, 1.04 MB, PDF document

Relations
View graph of relations