Vlaanderen.be

Research output

Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie. / Speybroeck, Jeroen (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3665).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Speybroeck, J 2018, Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3665, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Speybroeck, J. (2018). Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3665). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Speybroeck, Jeroen. / Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3665).

Bibtex

@book{d540df08701d4cb7837123c53db1b24e,
title = "Advies over het voedselpatroon van amfibie{\"e}n in relatie tot plaagreductie",
abstract = "Via kleinschalige projecten tracht de provincie West-Vlaanderen om op natuurlijke wijze landbouwplagen te reduceren. Soorten die voor de landbouw schadelijke slakken eten, zouden hierin kunnen bijdragen. Er wordt vaak gezegd dat amfibie{\"e}n veel slakken eten. Amfibierijke poelen zouden daardoor een meerwaarde in het landbouwgebied kunnen vormen. Dit advies beantwoordt de vraag of slakken inderdaad deel uitmaken van het dieet van de amfibiesoorten die voorkomen in het West-Vlaamse landbouwgebied.",
author = "Jeroen Speybroeck",
year = "2018",
month = "5",
day = "5",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3665",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie

AU - Speybroeck, Jeroen

PY - 2018/5/5

Y1 - 2018/5/5

N2 - Via kleinschalige projecten tracht de provincie West-Vlaanderen om op natuurlijke wijze landbouwplagen te reduceren. Soorten die voor de landbouw schadelijke slakken eten, zouden hierin kunnen bijdragen. Er wordt vaak gezegd dat amfibieën veel slakken eten. Amfibierijke poelen zouden daardoor een meerwaarde in het landbouwgebied kunnen vormen. Dit advies beantwoordt de vraag of slakken inderdaad deel uitmaken van het dieet van de amfibiesoorten die voorkomen in het West-Vlaamse landbouwgebied.

AB - Via kleinschalige projecten tracht de provincie West-Vlaanderen om op natuurlijke wijze landbouwplagen te reduceren. Soorten die voor de landbouw schadelijke slakken eten, zouden hierin kunnen bijdragen. Er wordt vaak gezegd dat amfibieën veel slakken eten. Amfibierijke poelen zouden daardoor een meerwaarde in het landbouwgebied kunnen vormen. Dit advies beantwoordt de vraag of slakken inderdaad deel uitmaken van het dieet van de amfibiesoorten die voorkomen in het West-Vlaamse landbouwgebied.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over het voedselpatroon van amfibieën in relatie tot plaagreductie

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations