Vlaanderen.be

Research output

Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen. / Van Landuyt, Wouter (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3316).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W 2015, Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3316, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W. (2015). Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3316). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter. / Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3316).

Bibtex

@book{f849f6d7892d4c3cbb1e2bc80d88068e,
title = "Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen",
abstract = "De plantensoort kruipend moerasscherm is opgenomen in Bijlage 2 van de Habitatrichtlijn. Van deze soort komen nog zes groeiplaatsen voor in Vlaanderen. De grootste populatie bevindt zich in het provinciaal groendomein Vrijbroekpark in Mechelen. Omwille van deze soort is het park aangeduid als Speciale Beschermingszone. In dit advies wordt onderzocht wat het meest geschikte beheer is om de soort op langere termijn te behouden en te laten uitbreiden. Er wordt ook nagegaan welke informatie en welk onderzoek nodig is om een soortbeschermingsplan voor kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark te kunnen opmaken.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter",
year = "2015",
month = "6",
day = "18",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3316",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen

AU - Van Landuyt, Wouter

PY - 2015/6/18

Y1 - 2015/6/18

N2 - De plantensoort kruipend moerasscherm is opgenomen in Bijlage 2 van de Habitatrichtlijn. Van deze soort komen nog zes groeiplaatsen voor in Vlaanderen. De grootste populatie bevindt zich in het provinciaal groendomein Vrijbroekpark in Mechelen. Omwille van deze soort is het park aangeduid als Speciale Beschermingszone. In dit advies wordt onderzocht wat het meest geschikte beheer is om de soort op langere termijn te behouden en te laten uitbreiden. Er wordt ook nagegaan welke informatie en welk onderzoek nodig is om een soortbeschermingsplan voor kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark te kunnen opmaken.

AB - De plantensoort kruipend moerasscherm is opgenomen in Bijlage 2 van de Habitatrichtlijn. Van deze soort komen nog zes groeiplaatsen voor in Vlaanderen. De grootste populatie bevindt zich in het provinciaal groendomein Vrijbroekpark in Mechelen. Omwille van deze soort is het park aangeduid als Speciale Beschermingszone. In dit advies wordt onderzocht wat het meest geschikte beheer is om de soort op langere termijn te behouden en te laten uitbreiden. Er wordt ook nagegaan welke informatie en welk onderzoek nodig is om een soortbeschermingsplan voor kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark te kunnen opmaken.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over kruipend moerasscherm in het Vrijbroekpark in Mechelen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3316.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3316_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations