Vlaanderen.be

Research output

Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3531).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2017, Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3531, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2017). Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3531). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3531).

Bibtex

@book{2c2ba9cb6877426ba5ce3f7d75b7342e,
title = "Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal",
abstract = "Het landinrichtingsproject De Merode voorziet de mogelijkheid om ontsnipperingsmaatregelen te nemen in Laakdal. In dit advies gaat het INBO na of het zinvol is om op vier zogenaamde ‘duiker’ locaties, dat zijn locaties waar een waterloop onder de weg doorloopt, maatregelen te nemen voor kleinere fauna die migreert langs de oevers van waterlopen. We gaan ook na welke van de in het gebied aanwezige dieren baat hebben bij ontsnipperingsmaatregelen op die locatie en welke maatregelen er het meest effectief zijn.",
author = "Joris Everaert",
year = "2017",
month = "2",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3531",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal

AU - Everaert, Joris

PY - 2017/2/1

Y1 - 2017/2/1

N2 - Het landinrichtingsproject De Merode voorziet de mogelijkheid om ontsnipperingsmaatregelen te nemen in Laakdal. In dit advies gaat het INBO na of het zinvol is om op vier zogenaamde ‘duiker’ locaties, dat zijn locaties waar een waterloop onder de weg doorloopt, maatregelen te nemen voor kleinere fauna die migreert langs de oevers van waterlopen. We gaan ook na welke van de in het gebied aanwezige dieren baat hebben bij ontsnipperingsmaatregelen op die locatie en welke maatregelen er het meest effectief zijn.

AB - Het landinrichtingsproject De Merode voorziet de mogelijkheid om ontsnipperingsmaatregelen te nemen in Laakdal. In dit advies gaat het INBO na of het zinvol is om op vier zogenaamde ‘duiker’ locaties, dat zijn locaties waar een waterloop onder de weg doorloopt, maatregelen te nemen voor kleinere fauna die migreert langs de oevers van waterlopen. We gaan ook na welke van de in het gebied aanwezige dieren baat hebben bij ontsnipperingsmaatregelen op die locatie en welke maatregelen er het meest effectief zijn.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over ontsnipperingsmaatregelen in Laakdal

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3531

    Final published version, 320 KB, PDF document

Relations
View graph of relations