Vlaanderen.be

Research output

Advies over stadsvossen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies over stadsvossen. / Van Den Berge, Koen (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3229).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Den Berge, K 2015, Advies over stadsvossen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3229, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Den Berge, K. (2015). Advies over stadsvossen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3229). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Den Berge, Koen. / Advies over stadsvossen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3229).

Bibtex

@book{3309be1d2ff046999dfc014bb5ed396d,
title = "Advies over stadsvossen",
abstract = "De dichtheid aan vossen in een aantal wijken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest neemt toe. Deze ‘stadsvossen’ worden ook steeds minder schuw. De kans op contact tussen vossen en mensen/huisdieren wordt daardoor groter. In dit advies wordt nagegaan of er uit andere grootsteden agressief gedrag bekend is van stadsvossen tegenover mensen en huisdieren en hoe het risico op agressie of contact verkleind kan worden. Daarnaast wordt recente wetenschappelijke literatuur over het gedrag van stadsvossen vermeld en worden aanvullingen gegeven bij de maatregelen en adviezen die Leefmilieu Brussel voorstelt.",
author = "{Van Den Berge}, Koen",
year = "2015",
month = "3",
day = "4",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3229",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies over stadsvossen

AU - Van Den Berge, Koen

PY - 2015/3/4

Y1 - 2015/3/4

N2 - De dichtheid aan vossen in een aantal wijken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest neemt toe. Deze ‘stadsvossen’ worden ook steeds minder schuw. De kans op contact tussen vossen en mensen/huisdieren wordt daardoor groter. In dit advies wordt nagegaan of er uit andere grootsteden agressief gedrag bekend is van stadsvossen tegenover mensen en huisdieren en hoe het risico op agressie of contact verkleind kan worden. Daarnaast wordt recente wetenschappelijke literatuur over het gedrag van stadsvossen vermeld en worden aanvullingen gegeven bij de maatregelen en adviezen die Leefmilieu Brussel voorstelt.

AB - De dichtheid aan vossen in een aantal wijken van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest neemt toe. Deze ‘stadsvossen’ worden ook steeds minder schuw. De kans op contact tussen vossen en mensen/huisdieren wordt daardoor groter. In dit advies wordt nagegaan of er uit andere grootsteden agressief gedrag bekend is van stadsvossen tegenover mensen en huisdieren en hoe het risico op agressie of contact verkleind kan worden. Daarnaast wordt recente wetenschappelijke literatuur over het gedrag van stadsvossen vermeld en worden aanvullingen gegeven bij de maatregelen en adviezen die Leefmilieu Brussel voorstelt.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies over stadsvossen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
  • Zoogdieren

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingContribution to Nature Reports of Research Institute for Nature and Forest

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3229.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3229_begeleidende%20brief.pdf

    0 bytes, PDF document

Relations
View graph of relations