Vlaanderen.be

Research output

Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding. / Van den Bergh, Erika (Main author); Van Braeckel, Alexander; Van Ryckegem, Gunther.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3132).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van den Bergh, E, Van Braeckel, A & Van Ryckegem, G 2014, Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3132, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van den Bergh, E., Van Braeckel, A., & Van Ryckegem, G. (2014). Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3132). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van den Bergh, Erika ; Van Braeckel, Alexander ; Van Ryckegem, Gunther. / Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3132).

Bibtex

@book{1f648c4b1e56470c8508233dd0a66b2f,
title = "Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding",
abstract = "De Oosterweelverbinding betreft een project dat de noordelijke sluiting van de ring van Antwerpen (R1) beoogt, Het projectgebied lopt door een Speciale beschermingszone. Voor de uitvoering van het project zou gewerkt worden met een verzonken tunnel onder de Schelde. Dit deel van de werken omvat baggerwerkzaamheden, het inbrengen van de tunnel en nadien het afwerken door bodemmateriaal boven de tunnel aan te brengen. Dit advies maakt een oplijsting van kritische parameters en kritische soorten waarmee best rekening wordt gehouden bij de opmaak van het project-MER en de daar bijhorende passende beoordeling en volgens welke methode de effecten erop best ge{\"e}valueerd worden? Het advies geef ook aan welke potentiele effecten al gekend zijn. welk",
author = "{Van den Bergh}, Erika and {Van Braeckel}, Alexander and {Van Ryckegem}, Gunther",
year = "2014",
month = "12",
day = "3",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3132",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding

AU - Van den Bergh, Erika

AU - Van Braeckel, Alexander

AU - Van Ryckegem, Gunther

PY - 2014/12/3

Y1 - 2014/12/3

N2 - De Oosterweelverbinding betreft een project dat de noordelijke sluiting van de ring van Antwerpen (R1) beoogt, Het projectgebied lopt door een Speciale beschermingszone. Voor de uitvoering van het project zou gewerkt worden met een verzonken tunnel onder de Schelde. Dit deel van de werken omvat baggerwerkzaamheden, het inbrengen van de tunnel en nadien het afwerken door bodemmateriaal boven de tunnel aan te brengen. Dit advies maakt een oplijsting van kritische parameters en kritische soorten waarmee best rekening wordt gehouden bij de opmaak van het project-MER en de daar bijhorende passende beoordeling en volgens welke methode de effecten erop best geëvalueerd worden? Het advies geef ook aan welke potentiele effecten al gekend zijn. welk

AB - De Oosterweelverbinding betreft een project dat de noordelijke sluiting van de ring van Antwerpen (R1) beoogt, Het projectgebied lopt door een Speciale beschermingszone. Voor de uitvoering van het project zou gewerkt worden met een verzonken tunnel onder de Schelde. Dit deel van de werken omvat baggerwerkzaamheden, het inbrengen van de tunnel en nadien het afwerken door bodemmateriaal boven de tunnel aan te brengen. Dit advies maakt een oplijsting van kritische parameters en kritische soorten waarmee best rekening wordt gehouden bij de opmaak van het project-MER en de daar bijhorende passende beoordeling en volgens welke methode de effecten erop best geëvalueerd worden? Het advies geef ook aan welke potentiele effecten al gekend zijn. welk

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies ter voorbereiding van het project-MER Oosterweelverbinding

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations