Vlaanderen.be

Research output

Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries. / Scheppers, Thomas (Main author); Casaer, Jim; Huysentruyt, Frank.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1888).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Scheppers, T, Casaer, J & Huysentruyt, F 2009, Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1888, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Scheppers, T., Casaer, J., & Huysentruyt, F. (2009). Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1888). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Scheppers, Thomas ; Casaer, Jim ; Huysentruyt, Frank. / Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1888).

Bibtex

@book{fc621480ba5c41f6a4465a547cf2e663,
title = "Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries",
abstract = "Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.",
author = "Thomas Scheppers and Jim Casaer and Frank Huysentruyt",
year = "2009",
month = "3",
day = "11",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1888",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries

AU - Scheppers, Thomas

AU - Casaer, Jim

AU - Huysentruyt, Frank

PY - 2009/3/11

Y1 - 2009/3/11

N2 - Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.

AB - Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies verlenging van de erkenning wildbeheereenheid Wulfsberg-Hollendries

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations