Vlaanderen.be

Research output

Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost. / Hens, Maarten (Main author); Boone, Niko.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2440).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Hens, M & Boone, N 2011, Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2440, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Hens, M., & Boone, N. (2011). Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2440). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Hens, Maarten ; Boone, Niko. / Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2440).

Bibtex

@book{bcda0fba2f1e4c138cc29236b39b70ca,
title = "Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost",
abstract = "In specifiek aangeduide beheergebieden voor akkervogels kunnen landbouwers beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ sluiten. In de meest kansrijke gebieden daarvan, de kernzones, kan elke individuele landbouwer een beheerovereenkomst sluiten. In de resterende oppervlakte van het beheergebied, de zoekzones, kan dit alleen in het kader van een akkervogelproject. Om hier de beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ zo effici{\"e}nt mogelijk te kunnen inzetten, geeft dit advies o.a. aan op welke vogelsoorten een akkervogelproject zich best kan richten, welke beheerovereenkomsten het meest aangewezen zijn en wat de minimale oppervlakte is waarop deze maatregelen bij voorkeur genomen worden.",
author = "Maarten Hens and Niko Boone",
year = "2011",
month = "4",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2440",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost

AU - Hens, Maarten

AU - Boone, Niko

PY - 2011/4/20

Y1 - 2011/4/20

N2 - In specifiek aangeduide beheergebieden voor akkervogels kunnen landbouwers beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ sluiten. In de meest kansrijke gebieden daarvan, de kernzones, kan elke individuele landbouwer een beheerovereenkomst sluiten. In de resterende oppervlakte van het beheergebied, de zoekzones, kan dit alleen in het kader van een akkervogelproject. Om hier de beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ zo efficiënt mogelijk te kunnen inzetten, geeft dit advies o.a. aan op welke vogelsoorten een akkervogelproject zich best kan richten, welke beheerovereenkomsten het meest aangewezen zijn en wat de minimale oppervlakte is waarop deze maatregelen bij voorkeur genomen worden.

AB - In specifiek aangeduide beheergebieden voor akkervogels kunnen landbouwers beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ sluiten. In de meest kansrijke gebieden daarvan, de kernzones, kan elke individuele landbouwer een beheerovereenkomst sluiten. In de resterende oppervlakte van het beheergebied, de zoekzones, kan dit alleen in het kader van een akkervogelproject. Om hier de beheerovereenkomsten ‘akkervogelbescherming’ zo efficiënt mogelijk te kunnen inzetten, geeft dit advies o.a. aan op welke vogelsoorten een akkervogelproject zich best kan richten, welke beheerovereenkomsten het meest aangewezen zijn en wat de minimale oppervlakte is waarop deze maatregelen bij voorkeur genomen worden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies voor de projectmatige inzet van beheerovereenkomsten 'akkervogelbescherming' in de zoekzone Pajottenland-oost

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.258.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.258_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations