Vlaanderen.be

Research output

Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat). / De Beck, Lode (Main author); Decleer, Kris; Vandevoorde, Bart.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1852).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Beck, L, Decleer, K & Vandevoorde, B 2009, Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1852, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Beck, L., Decleer, K., & Vandevoorde, B. (2009). Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1852). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Beck, Lode ; Decleer, Kris ; Vandevoorde, Bart. / Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1852).

Bibtex

@book{8cd5d6465bb641138213cfd0aa174fc0,
title = "Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat)",
abstract = "Een voorontwerp van RUP voorziet de aanleg van een voetbalterrein in de Veldstraat te Sint-Laureins (Oost-Vlaanderen). Dit RUP overlapt deels met Habitatrichtlijngebied. Daarvoor wordt door de opstellers van de passende beoordeling advies gevraagd. In dit advies wordt info gegeven over dit habitatrichtlijngebied en over de aanwezige vegetaties op dit bewuste terrein.",
author = "{De Beck}, Lode and Kris Decleer and Bart Vandevoorde",
year = "2009",
month = "1",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1852",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat)

AU - De Beck, Lode

AU - Decleer, Kris

AU - Vandevoorde, Bart

PY - 2009/1/9

Y1 - 2009/1/9

N2 - Een voorontwerp van RUP voorziet de aanleg van een voetbalterrein in de Veldstraat te Sint-Laureins (Oost-Vlaanderen). Dit RUP overlapt deels met Habitatrichtlijngebied. Daarvoor wordt door de opstellers van de passende beoordeling advies gevraagd. In dit advies wordt info gegeven over dit habitatrichtlijngebied en over de aanwezige vegetaties op dit bewuste terrein.

AB - Een voorontwerp van RUP voorziet de aanleg van een voetbalterrein in de Veldstraat te Sint-Laureins (Oost-Vlaanderen). Dit RUP overlapt deels met Habitatrichtlijngebied. Daarvoor wordt door de opstellers van de passende beoordeling advies gevraagd. In dit advies wordt info gegeven over dit habitatrichtlijngebied en over de aanwezige vegetaties op dit bewuste terrein.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies voor passende beoordeling bij RUP Sint-Laureins (Veldstraat)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations